2777
2789
هر کی داره نوش جونش هر کی نداره خدا به زودی بهش بده لعنت نفرست که بر میگرده به زندگیت 

چرا عزیزم داره که داره به درک چزا به بقیه میگه صدتومان پوبی نیست خ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم دارهربه ما جه نباید به بقیه بگه صد تومان پولی نیست 

ارزش پول کشور ما همینه از واقعیت ناراحت نشو راست گفته صدتومن پول یه شونه تخم مرغ و یه ماست میشه به زور سال آینده پول یکیشم نمیشه 

چرا عزیزم داره که داره به درک چزا به بقیه میگه صدتومان پوبی نیست خ

والا اگه بگم نمی‌فهمم چی میگی فقط من اینطور فهمیدم انگاری به پولدارا لعنت فرستادی

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

تاپیک قبلت و خوندم 

برای چی لعنت بیخودی میفرستی 

پولدارا دزدی که نکردن کار کردن نوش جونشون 

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

ب6 ذرک نوش جونش نمیگم چرا داره میگم چرا به بقیه میگه صد تومان پولی نیست خودتم همونایی

حالت خوبه؟😐😐😐

دوستان اگر تاپیک دعوا ، حاشیه ای ، باحال ، اسکرین و از اینجور تاپیکا دیدید منم حتمااااا تگ کنیداااااا بوس بهتون😁💞💋           راستی اگر خدااآااایی نکرده روزی روزگاری من تعلیق شدم حتمااا به نی نی یار بگید برم گردونه🥰😉https://harfeto.timefriend.net/16389918687567
ارزش پول کشور ما همینه از واقعیت ناراحت نشو راست گفته صدتومن پول یه شونه تخم مرغ و یه ماست میشه به ز ...

عزیزم اون به من میگه 100تومان نداری خرجکنی. خب ندارن 

تاپیک قبلت و خوندم  برای چی لعنت بیخودی میفرستی  پولدارا دزدی که نکردن کار کردن نوش جونش ...

بایذبسپول و درک کنن چرا به ما میگن. 109 هزلر تومان پولی نیست. خب لاید ندارم

گلم، میدونم خسته شدی و کم آوردی. ولی اصلا درست نیست نفرین کنی. دلت صاف تر از اونیه که نفرین کنی. شیطان لعنت کن. دست بالای دست بسیار است. اونی که شاید شما پولدار میدونی ، خودش فکر کنه هنوز به جایی نرسیده. تو این وضعیت اقتصادی جامعه هر کسی یک جوری درگیره. انشاالله خدا گره از مشکلات همه باز کنه

والا اگه بگم نمی‌فهمم چی میگی فقط من اینطور فهمیدم انگاری به پولدارا لعنت فرستادی

لعمت فرستادم میدونی چرا چون مثلا یه چیزی خراب میشه میاد میگه 100 تومان بیشتر نمیشه پدلی نیست شاید بزای من خیلیه