2777
2789
عنوان

بیاین

54 بازدید | 15 پست

من پارسال ب اندازه دوماه با یکی دوست بودم بعدش بخاطر وضعیت مالی پسره کات کردم چون هم فرهنگی و مالی خیلی پایین تر بود پسره همجوره دوستم داشت و حتی تا شیش ماه یسره پیام منم بدون حس بهش نبودم ولی خب باهاش بد حرف میزدم نمیدونم چم بود

الانم بعد اون هرکی میاد باهاش مقایسه میکنم حتی با وضع مالی و قیافه خیلی بهتر 

انگار اون برام ی حس دیگ داشت همین امشب فهمیدم نمیتونم غیر از اون کس دیگ تصور کنم 

الان من میگم برم طرفش عقده نکنه اون شیش ماهی ک پیگیر بود من بد باهاش حرف میزدم حتی ب دروغ گفتم بهش دوست پسر دارم 😐😐

نمیدونم چیکار کنم از طرفی هم الان فهمیدم دوسش دارم ک نمیتونم کسیو بجاش بیارم 

این حسم الکیه؟ نمیدونم چمه😐

برمیگردع ب ذات طرف اما اگرم کنه بنظرم حقتع

نمیتونی انتظار بیشتری ازش داشتع باشی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه برگردی چی داری بگی جب ان این ۶ ماه؟

یساله کاتیم شیش ماه پیگیر بود از اذرپارسال تا خرداد امسال بعدش الکی گفتم رل زدم دیگ پیام نداد😐 من ی ذره بی اعصابم میرینم رو طرف😐

یسال🙁 پس هورمونات نیس یفکری بکن😂

کلا اولین رلم بود تو این ۲۰ سال حس میکنم هیچکی این نمیشه با چند نفر هم در حده ی هفته حرفیدم دیگ ادامه ندادم 😐 میترسم برم طرفش برینه بهم خیلی بهش ریدم اخه😐 

کلا اولین رلم بود تو این ۲۰ سال حس میکنم هیچکی این نمیشه با چند نفر هم در حده ی هفته حرفیدم دیگ ادام ...

توقعشو داشته باش چون اون بدبختم غرور داشته بیچاره

الکی چراغ سبز نشون بده بهش حالشو بپرس دوباره خودش میاد سمتت

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
از لحاظ مالی!! خدا نکنه دختر ی ذره پولدارتر باشه

خوب خونه بابام بهترین چیزا بود من شاید ی عطر ب تومنی ب چشم نیاد ولی این دویست تمن عطر میگفت خیلی میترسیدم از این اختلافا😐

توقعشو داشته باش چون اون بدبختم غرور داشته بیچاره الکی چراغ سبز نشون بده بهش حالشو بپرس دوباره خودش ...

میدونم خودمم میگم حق داره چون خیلی بد حرف میزدم ولی بازم میومد سراغم