2777
2789

چن ساله پریود میشی؟ 

منم چهار سال اول کمر درد و پا درد شدیدی داشتم و نمیتونستم جم بخورم از جام بعلاوه درد شکم

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …
چن ساله پریود میشی؟  منم چهار سال اول کمر درد و پا درد شدیدی داشتم و نمیتونستم جم بخورم از جام ...

5 ساله که میشم.. هر ماه کارم به سرم و سوزن میکشه ببخشید ببخشید بالا هم میارم روز اول خیلی از ماه ها

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

5 ساله که میشم.. هر ماه کارم به سرم و سوزن میکشه ببخشید ببخشید بالا هم میارم روز اول خیلی از ماه ها

بخاطر مزاجته  یه پزشک خوب طب سنتی پیدا کن برو  و اینکه من اگه از اول ماه غذاهایه گرم بخورم وقتی پریود شدم اصلا درد نمیگیره گوشت مرغ و نوشابه و برنج زیاد نخورم شکمم درد نمیکنه  

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …
نمد والا من ک راه حل خاصی ندارم فقط دردم ک زیاد میشه میخوابم و قرص و نشاسته میخورم بابونه و آویشن عم ...

مرسی عزیزم 🥺🥺 لطف کردی اره آویشن هم امتحان میکنم همیشه.. قرص هم مفنامیک و هیوسین باهم میخورم کارساز باشه 

گرم کردن و ماساژ و گذاشتن پاها به صورت عمودی به دیوار من از اینا نتیحه گرفتم کمر درد خیلیم آدمو کلاف ...

مرسی عزیزم. دقیقا همین طوره ادم کلافه میشه از کمر درد حتما اینایی که گفتی رو امتحان میکنم❤️😻

بخاطر مزاجته  یه پزشک خوب طب سنتی پیدا کن برو  و اینکه من اگه از اول ماه غذاهایه گرم بخورم ...

اره مرسی باید درمان سنتی رو هم امتحان کنم  هر ماه این دوره رو عزا میگیرم از درد  مرسی ازت😻