2777
2789
دقیقا منم چهارسال نینی میخوام البته درمان درست حسابی نکردم

خدا به جفتتون بده ان شاالله من خودم خیلی سختی کشیدم برای بارداریم واقعا.

بله ببین اگ الان تست زدی و کاملا فوری رفتی دستشویی بدون ک جیشت رقیق بوده و هورمون کافی نداشته ولی اگ ن چند ساعت وایسا چون ب مرور با چشم میشه دید من خودم اولش منفی شد گفتم خو منفیه بعد چند ساعت دیگ دیدم البته خودم حس مکردم خطی هست ولی تو ظاهر منفی بود.

ان شاالله مثبته خبرشو بده بهم.

راسی الان تست زدی؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من این ماه امتحان میکنم 

ان شاالله که بارداری اگر یک درصد هم نبودی این روش خیلی جواب میده مخصوصا شیب کمر و فوری بلند نشدن و تغذیه خیلی خیلی

دختر خالم خدا شاهده دیگ واقعا دوا و درمون نموند بنده خدا ولی ی بنده خدایی این روشو بهش گفت و خداروشکر باردار شد و اونم میدونست ک من مشکل دارم بهم گفت و منم ب هر کسی ک میخواد اقدام کنه و الحمدالله همه نتیجه گرفتن .ان شاالله خدا به همه بچه بده ب شما هم همین ماخ

گلم دقیقا شرایطت رو دختر خالم داشتن و الحمدالله الحمدالله الان دوتا بچه داره و واقعا سر هر گدومش بار ...

ممنونم ازت قشنگم بخاطر وقتی که برام گذاشتی❤❤❤

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
[QUOTE=219875755]من اولین ماه تزریقم بود. ولش کن[/QUOTEانشالله بزودی دامنت سبز میشه عزیز

انشالله باهم❤

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
خواهش میکنم گلم ان شاالله دامنت سبز میشه و خودت این روشو ب همه میگی.‌

انشالله🥰😍

به بی بی چک اطمینان نکن برو آزمایش من بی بی چکم‌ مثبت بود جواب آزمایشم منفی خداروشکر 

دوست عزیزم که امضام و میخونی یه صلوات مهمونم میکنی هم برا شادی روح مامانم که فقط دوماه بعد تولد ۳۹ سالگیش منو تو ۱۹ سالگی تنها گذاشت یدونه برا سلامتی دخترکوچولوم که تو ۲۰ سالگی اومد کنارم💙💙