2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم امروز۱۵ روز بعد از آمپولhcg یکم لک دیدم،دل و کمرمم داره منفجر میشه

این ماهمم پرید،مثل تموم این دوسال

تصمیم گرفتم رهاش کنم دیگه

خسته شدم از بیبی چک  و بررسی هاله های توهمی

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
😢

گلم فکر کنم جیشت رقیق بوده چون من ماه پیش دقیقا با چشم اصلا دیده نمیشد چون دوبار پشت هم رفتم بی بی زدم و چون رقیق بود ب زور دیده میشد باید چند ساعت دیتشوییتو نگهداری بعد بزنی

منم امروز۱۵ روز بعد از آمپولhcg یکم لک دیدم،دل و کمرمم داره منفجر میشه این ماهمم پرید،مثل تموم این ...

گلم هر چقدر بیحیال تر باشی شانس بارداری بیشتر استرس خودش عامل ناباروری 

گلم هر چقدر بیحیال تر باشی شانس بارداری بیشتر استرس خودش عامل ناباروری 

استرس نه ولی بیخیالم نمیتونم بشم

آخه یه شرایط معمولی بود میشد بیخیال شد ولی وقتی ۱۰روز بکوب انواع قرصا رو ۴ تا۴تا میخوری،یه هفته تمام آمپول تزریق میکنی و بعدشم دور ناف میزنی،میتونی بگی من چیزی یادم نمیادو بیخیالم؟

اصلا نمیشه بالاخره تو درگیرشی

ولی واقعا خسته شدم

دیگه هیچ ذوقی ندارم

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
دقیقا منم چهارسال نینی میخوام البته درمان درست حسابی نکردم

من اولین ماه تزریقم بود.

ولش کن

استرس نه ولی بیخیالم نمیتونم بشم آخه یه شرایط معمولی بود میشد بیخیال شد ولی وقتی ۱۰روز بکوب انواع ق ...

گلم دقیقا شرایطت رو دختر خالم داشتن و الحمدالله الحمدالله الان دوتا بچه داره و واقعا سر هر گدومش بارها دکتر و دوا درمون خیلی سختی کشید ولی تنها راهی ک ب من گفت و واقعا همون ماه باردار شدم با وجود بارداری پوچ و هزار درد ب توام‌میگم فقط دعام کن نی نی ک افتاد تو دلت.

ببین اول اینکه خودت و شوهرت و تقویت کن و حتنا تو همه غذاها دارچین و زنجبیل بریز و پیاز خام همراه غذا میل کنید.

و اینکه قرص منیزیوم و ویتامین سی یک رور در میون شوهرت بخوره  و خودتم ید و فولیک (البته شوهر من ی قرصی میخورد مولتی بود اسمشو یادم بنداز بعدا بهت بگم)

و اینکه این ماه روز اول پریودی میری عصاری و تخم هویج فرنگی میخری و بصورت ناشتا ی قاشق اول میشورییییییی حتنا میشوری و دم میکنی و با نبات میخوری تا روز سوم پریودت و بعد از پریودت کل ماه یک رو زدر میون رابطه داشته باشین و خودت دوتا بالشت بطار زیر کمرت ک مالا توی شیب باشی کاملاااااااا بعد از رابطه نیم ساعت ب پهلو چپ میخوابی ب همون صورت.و چند روز ب موعد پریودت مثل ۵ روز دیگ رابطه نداشته باشین 

در طول ماه حتما حتما شیر موز و پیاز خام مصرف کنید حتما 

ان شاالله ماه بعد بهم میگی بارداری.ببین با این روش ۴نفر از دوستام باردار شدن 

امتحانش کن بعدم دعام کن