2777
2789
عنوان

خسته شدم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 23 پست
همه چی‌پوله  فکر اروم تفریح به راه خونه و ماشین خوب تن سلامت همه چی به پوله  تو پول نداش ...

اره میگم خدایا شکر چون خودش صلاحم رو میدونه تو اگه ایمان واقعی داسته باشی ایمان دا شته باشی برات میرسونه منی که دارم اینجور میگم شوهرم همش قسط میده نتونسته گوشی برام بخره جاش وقتی دلم گوشی خواست به خدا توکل کردم و بهش گفتم برام  رسوند شب که دلم شکست دو ساعت نشد داییم برام هدیه گوشی گرفت پول نذاشتیم اما عشق داشتیم خوشیم بخدا پارسال تو اوج کرونا پول تو کارت مون برای اولین بار بدون استفاده بود اما کرونا گرفتیم تو خونه افتادیم من فهمیدم که سلامتی عشق و... خيلي مهم تره پوله اگه دلت شاد نباشه پول ارزشی ندارا

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه
نمیتونم لذت ببرم تو فامیل و آشنا همه وضعشون عاااالیه جز ما  خسته شدم انگار تک ستاره بدبختی شدم ...

تو‌ که معیارت برا ازدواج پول بود باید بیشتر دقت میکردی  

برام هیچ حسی شبیه تو نیست💞😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره میگم خدایا شکر چون خودش صلاحم رو میدونه تو اگه ایمان واقعی داسته باشی ایمان دا شته باشی برات میر ...

پول شادی میاره بخدااا

عشق چیه منه خر ۴ سال پیش چشممو بستم ایکاش یکی میزد تو سرم عشقش به چه کارم میاد تو این بی پولی

پول شادی میاره بخدااا عشق چیه منه خر ۴ سال پیش چشممو بستم ایکاش یکی میزد تو سرم عشقش به چه کارم میا ...

والا چی بگم بهت امان از بی عقلی 

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه

چرا خودت کار نمیکنی 

کار کن کمک خرج میشی وضعتونم بهتر میشه 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
امید؟  همش الکیه دروغه والا

پول واقعا یه مسئله خیلی مهم و اساسی توی زندگی همه ادماست مخصوصا ایرانی ها 

ولی پول همه چیز نیست باید توی این شرایط فقط قناعت کرد به این فکر کن دیگران مشکلاتی دارن که خیلی دردناک تر از بی پولیه من خودم مجرد هستم و با پدر مادرم زندگی میکنم بی پولی زیاد کشیدیم خیلی عذاب اور بود اما یکسال پیش یه اتفاق خیلی بدی افتاد که الان به مامانم میگم مامان کاش برگردیم به اون روزا که تنها دردمون پول بود 

بخدا کلی دنبال کارم پیدا نمیشههههه اصلا

ناامید نشو 🌷

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃