2777
2789
عنوان

خسته شدم 😭

268 بازدید | 23 پست

۴ ساله ازدواج کردم ۷ ماهه اومدم خونه خودم 

اوایل ازدواج شوهرم تو رستوران کار میکرد حقوقشم ک ۲ تومن بود بعدشم سربازی الان یجا رفته استخدام شده ۶ تومن میدن ۱/۵۰۰ هم قسط داریم😭😭😭خسته شدم ازین زندگی فکر کردم باهاش دیگه غصه پول نمیخورم ولی دیدم نه انگار بدبختی تو طالع منه 😭😭😭حالم بده خوشبحال اونایی ک وضعشون توپه

تنتون سلامت

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با این وضع تنمونم سلامت نیست

واااا🙁

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

مگه زندگی به پوله اگه اینجوری من خیلی بد بختم از روزی که ازدواج کردم هیچ وقت پول نداریم همش چک قسط یه گوشی شوهرم نتونسته برا خودش و من بخره برو شکر کن بابا 

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه

ای جانم  غصه نخور  از این مشکلات که همه جا هست عزیز دلم گریه نکن مهم اینه همو دوست دارید کم کم مشکلات اقتصادیتون هم حل میشه سعی کن با همون حقوق کم بیشترین لذت رو ببر 

مگه زندگی به پوله اگه اینجوری من خیلی بد بختم از روزی که ازدواج کردم هیچ وقت پول نداریم همش چک قسط ی ...

همه چی‌پوله 

فکر اروم تفریح به راه خونه و ماشین خوب تن سلامت همه چی به پوله 

تو پول نداشته باشی خدایی نکرده مریض بشی میخای بگی خدایا شکرت 

ای جانم  غصه نخور  از این مشکلات که همه جا هست عزیز دلم گریه نکن مهم اینه همو دوست دارید ک ...

نمیتونم لذت ببرم تو فامیل و آشنا همه وضعشون عاااالیه جز ما 

خسته شدم انگار تک ستاره بدبختی شدم تو فامیل همه پیشرفت میکنن خستم😭😭😭😭😭