2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بفرمایید پدرتون یه کاسه مسی حتی به عنوان جهاز به دخترش نمیده 

من سطل آشغالی عاطفی تو نیستم دوست من ؛ پس اگه از جای دیگه زخمی هستی انرژی های منفی و سلیطه بازیاتو برای خودت نگه دار ؛ چون به محض اینکه متوجه بشم عقده داری پیاماتو نمی‌خونم 😝😉
این طور افراد به چشم داشتن ثروت خانواده پدری دختر بیشتر مشتاق خواستگاری و ازدواج هستند 

من اصلا دلم نمیخواد کسی روی ثروت بابام بخواد حساب باز کنه

میخوام خودم از صفر شروع کنم ولی این شخص هم واضح نمیگه که بدونم چی جواب بدم

به طور محسوس ردش کن بره

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃
بفرمایید پدرتون یه کاسه مسی حتی به عنوان جهاز به دخترش نمیده 

مادرش هم اصرار داشت و مدام تکرار میکرد که باید زن و شوهر هر دو کار کنن.

احتمالا یا خسیس باشن یا برای پول من و بابام نقشه کشیدن😑

مادرش هم اصرار داشت و مدام تکرار میکرد که باید زن و شوهر هر دو کار کنن. احتمالا یا خسیس باشن یا ...

بفرمایید بله معتقدید که زن و شوهر باید هردو کار کنن هردو غذا بپزنن هر دو خونه تمیز کنن هردو بچه داری کنند هردو نصف شب برای بچه بلند شن اموال به نام هردو باشه هردو به خانواده هم احترام بزارن و هردو از خانواده ها انتظاری نداشته باشن

من سطل آشغالی عاطفی تو نیستم دوست من ؛ پس اگه از جای دیگه زخمی هستی انرژی های منفی و سلیطه بازیاتو برای خودت نگه دار ؛ چون به محض اینکه متوجه بشم عقده داری پیاماتو نمی‌خونم 😝😉