afroditee مدیر استارتر عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 182 عنوان تاچ استون۱ 88 بازدید | 13 پست سلام من میخواستم بصورت خصوصی دوره های تاچ استون اموزش ببینم تیچری هست که کمکم کنه؟ 1400/10/01 | 20:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banahafsre عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 415 سلام من یک تیچر دارم که کلاس هاش رو آنلاین توی برنامه میت به صورت ویدئو کنفرانس برگزار میکنه.فکر میکنم بتونه توی کلاس بگذارتون تعداد دانش آموزاش هم کمه تقریبا زیاد زیاد 8 تا است اگر مایل هستید میتونم شمارشون رو بهتون بدم کاش همینی بشه که صائب تبریزی میگه:«آرامش است؛ عاقبت اضطراب ها..»بالاخره خوب شه، قشنگ بشه، برسیم، بینیم، بخندیم... من مجردم بعضی تاپیک ها برای مامانمه که خودم میزنم خسته از این جماعت زنده کش مرده پرست🖤
afroditee مدیر استارتر عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 182 سلام من یک تیچر دارم که کلاس هاش رو آنلاین توی برنامه میت به صورت ویدئو کنفرانس برگزار میکنه. فکر م ... عزیزم شهریش چقدره؟
afroditee مدیر استارتر عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 182 سلام من یک تیچر دارم که کلاس هاش رو آنلاین توی برنامه میت به صورت ویدئو کنفرانس برگزار میکنه. فکر م ... واسم مهمه که خودم تنها باشم
banahafsre عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 415 عزیزم شهریش چقدره؟ اگر کتاب داشته باشی که 300 تا 350 متغییر هست اما اگر نداشته باشی برات ارسال میکنه 370 کاش همینی بشه که صائب تبریزی میگه:«آرامش است؛ عاقبت اضطراب ها..»بالاخره خوب شه، قشنگ بشه، برسیم، بینیم، بخندیم... من مجردم بعضی تاپیک ها برای مامانمه که خودم میزنم خسته از این جماعت زنده کش مرده پرست🖤
banahafsre عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 415 واسم مهمه که خودم تنها باشم مشکلتون چیه مگه کاش همینی بشه که صائب تبریزی میگه:«آرامش است؛ عاقبت اضطراب ها..»بالاخره خوب شه، قشنگ بشه، برسیم، بینیم، بخندیم... من مجردم بعضی تاپیک ها برای مامانمه که خودم میزنم خسته از این جماعت زنده کش مرده پرست🖤
banahafsre عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 415 در واقع چرا میخواهید تاچستون 1 برید؟من خودم 1 رو نرفتم 2 و 3 رو رفتم الان 4 هستم کاش همینی بشه که صائب تبریزی میگه:«آرامش است؛ عاقبت اضطراب ها..»بالاخره خوب شه، قشنگ بشه، برسیم، بینیم، بخندیم... من مجردم بعضی تاپیک ها برای مامانمه که خودم میزنم خسته از این جماعت زنده کش مرده پرست🖤
afroditee مدیر استارتر عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 182 مشکلتون چیه مگه مشکلی ندارم میخوام فشرده بخونم
afroditee مدیر استارتر عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 182 اگر کتاب داشته باشی که 300 تا 350 متغییر هست اما اگر نداشته باشی برات ارسال میکنه 370 کل کتاب؟؟
banahafsre عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 415 کل کتاب؟؟ خیر نیم کتاب یعنی دو ترم کل کتاب کاش همینی بشه که صائب تبریزی میگه:«آرامش است؛ عاقبت اضطراب ها..»بالاخره خوب شه، قشنگ بشه، برسیم، بینیم، بخندیم... من مجردم بعضی تاپیک ها برای مامانمه که خودم میزنم خسته از این جماعت زنده کش مرده پرست🖤
banahafsre عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 415 مشکلی ندارم میخوام فشرده بخونم اهاپس بهتون پیشنهاد میکنم خصوصی بگیرید کاش همینی بشه که صائب تبریزی میگه:«آرامش است؛ عاقبت اضطراب ها..»بالاخره خوب شه، قشنگ بشه، برسیم، بینیم، بخندیم... من مجردم بعضی تاپیک ها برای مامانمه که خودم میزنم خسته از این جماعت زنده کش مرده پرست🖤
afroditee مدیر استارتر عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 182 اهاپس بهتون پیشنهاد میکنم خصوصی بگیرید مرسی عزیزماز راهنماییت شماره میدین
banahafsre عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 415 مرسی عزیزماز راهنماییت شماره میدین خصوصی فکر نمیکنم برگزار کنه کاش همینی بشه که صائب تبریزی میگه:«آرامش است؛ عاقبت اضطراب ها..»بالاخره خوب شه، قشنگ بشه، برسیم، بینیم، بخندیم... من مجردم بعضی تاپیک ها برای مامانمه که خودم میزنم خسته از این جماعت زنده کش مرده پرست🖤