2777
2789
عنوان

شب اول قبر خواهرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 3290 بازدید | 87 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا بیامرزدش ولی الآن چه دلی داری اومدی تو سایت تاپیک زدی    

چقدر جای این جمله مزخرف خالی بود. شما جایایشونی .شاید اومده تخلیه روانی بشه

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂
شب اول قبر خواهرته تو تو نی نی سایت چکار میکنی. برا نماز میت خوندن اسم پدر هم لازمه. از خواهرا ما ...

چه ربطی داشت ...منم اون روزی که مامانم از دست دادم تاپیک زدم برای اینکه دعایی چیزی‌ خونده بشه براش 

چون ..قبلشم خیلی طلب شفا کرده بودم .خیلیا در جریان مریضی مامان بودن ..

اهدا عضو....اهدا زندگی🌹
خدا چرا این کارو کرد امروز به پسرش گفتیم مامان رفت پیش خدا گریه میکرد میگفت پس چرا منو نبرد

خیلی سخته خدا هم به بچه هاش هم به شما صبر و آرامش بده مرگ پدرومادر خیلی سخته و واقعا دل آدم شکسته میشه

شب اول قبر مگه شب بدیه؟اون بنده خدا الان جسمش از بدن مریضش جدا شده و راحت شده و رفته پیش خدا

نه شب سختی هست برا همه آدما اما هممون نیاز داریم بعد مرگ برامون دعا کنن

🎊🎉
میدونم حالتون بده خدا رحمتش کنه. میشه بگید چه علائمی داشتن؟

ببخشید می تونید جواب بدید.💔😢

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌
نه شب سختی هست برا همه آدما اما هممون نیاز داریم بعد مرگ برامون دعا کنن

چرا سخته عزیزم البته ببخشید شما داغ دار هستید جاش نیست ولی این که دعا و نماز و اینا براشون خوبه شکی نیست

ولی اگه قبلا چیزی شنیدی فشار قبر و این چیزا همش الکیه

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️