nilنیلnil مدیر عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 3534 عنوان کنکوریا هستین؟! | مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 66 پست به نظرتون دیر شده واسه خوندن ؟ از الان خدایابه امیدتو😍برای سلامتیُ ظهور امام عصر(عج)صلوات ⚘دوستان گلم: (ان شاءالله )درست هست لطفا توجه کنید⚘🙇 1400/10/01 | 19:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nilنیلnil مدیر استارتر عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 3534 آره گل میتونی رشته هایی مثل پرستاری و تغذیه و .... رو بیاری پانیککک😥😥😥😓 خدایابه امیدتو😍برای سلامتیُ ظهور امام عصر(عج)صلوات ⚘دوستان گلم: (ان شاءالله )درست هست لطفا توجه کنید⚘🙇
nilنیلnil مدیر استارتر عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 3534 منم پشت کنکوریم ببین این حرفا ک میگن دو ماه بخونی پزشکی قبولی و اینا چرته از الان تا کنکور شش ماه وق ... تواناییشو دارم واسه خوندنچه فصل هایی از شیمی آسونتر از بقیه اس خدایابه امیدتو😍برای سلامتیُ ظهور امام عصر(عج)صلوات ⚘دوستان گلم: (ان شاءالله )درست هست لطفا توجه کنید⚘🙇
masirabio عضویت: 1399/12/29 تعداد پست: 288 تواناییشو دارم واسه خوندن چه فصل هایی از شیمی آسونتر از بقیه اس الان بیشتر تز کنکور تو مسئلهاس ولی خو چهل درصدم حفظیه الان باید فصل اول دهم و فصل دوم سوم یازدهم و کل دوازدهمو بخونی
_lady_bird_ عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 20125 خب از الان بخون تهش یا قبول میشی رشته ی مورد علاقتو یا قبول نمیشی ولی پایه ی خوبی داری !از الان تا کنکورم ۶ ماه وقت هست اگه تند خوان باشی میتو نی دو دور کتاباتو بخونی با یک کتاب تست!
پانیک_۳۱۵ عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 4895 پانیککک😥😥😥😓 عه چه نام کاربری آشناست گلم ببین اگر هنوز شروع نکردی اصلا مهم نیست قبول کن که تنبلی کردی گردن هیچکس ننداز آزمون قلمچی ثبت نام کن حضوری بده و برنامه راهبردی رو هم دانلود کن بشین بخون قهرمان تغییر باش، نه قربانی تقدیر
nilنیلnil مدیر استارتر عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 3534 الان بیشتر تز کنکور تو مسئلهاس ولی خو چهل درصدم حفظیه الان باید فصل اول دهم و فصل دوم سوم یازدهم و ک ... این فصل هاش حفظی هستن؟ خدایابه امیدتو😍برای سلامتیُ ظهور امام عصر(عج)صلوات ⚘دوستان گلم: (ان شاءالله )درست هست لطفا توجه کنید⚘🙇
nilنیلnil مدیر استارتر عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 3534 عه چه نام کاربری آشناست گلم ببین اگر هنوز شروع نکردی اصلا مهم نیست قبول کن که تنبلی کر ... از برنامه راهبردی عقبم خیلی ناامیدم میکنه خدایابه امیدتو😍برای سلامتیُ ظهور امام عصر(عج)صلوات ⚘دوستان گلم: (ان شاءالله )درست هست لطفا توجه کنید⚘🙇
nilنیلnil مدیر استارتر عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 3534 خب از الان بخون تهش یا قبول میشی رشته ی مورد علاقتو یا قبول نمیشی ولی پایه ی خوبی داری !از الان تا ک ... من به پرستاری علاقه دارم خدایابه امیدتو😍برای سلامتیُ ظهور امام عصر(عج)صلوات ⚘دوستان گلم: (ان شاءالله )درست هست لطفا توجه کنید⚘🙇
پانیک_۳۱۵ عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 4895 از برنامه راهبردی عقبم خیلی ناامیدم میکنه اشکال نداره از همونجایی که داره آزمون میگیره شروع کن آخر هفته ها تایم دوره بزار و درسهایی که عقب هستی رو بخون قهرمان تغییر باش، نه قربانی تقدیر
masirabio عضویت: 1399/12/29 تعداد پست: 288 این فصل هاش حفظی هستن؟ بله فصل دوم دهم ک مادر مسئله ها یعنی استوکیومتری توشه و فصل اول یازدهم مسئله دارن اگه خوندنی میخوای دوازدهمو بیشتر بخون
nilنیلnil مدیر استارتر عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 3534 اشکال نداره از همونجایی که داره آزمون میگیره شروع کن آخر هفته ها تایم دوره بزار و درسهایی که عقب هست ... میشه یعنی 😥 خدایابه امیدتو😍برای سلامتیُ ظهور امام عصر(عج)صلوات ⚘دوستان گلم: (ان شاءالله )درست هست لطفا توجه کنید⚘🙇
nilنیلnil مدیر استارتر عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 3534 بله فصل دوم دهم ک مادر مسئله ها یعنی استوکیومتری توشه و فصل اول یازدهم مسئله دارن اگه خوندنی میخوای ... واقعا؟ یعنی دوازدهم حفظی هست همش؟ خدایابه امیدتو😍برای سلامتیُ ظهور امام عصر(عج)صلوات ⚘دوستان گلم: (ان شاءالله )درست هست لطفا توجه کنید⚘🙇
_lady_bird_ عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 20125 من به پرستاری علاقه دارم زحمت بکشی این ۶ ماه رو قبول میشی !
پانیک_۳۱۵ عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 4895 میشه یعنی 😥 آره میتونی آزمون قلمچی ثبتنام کنی از پشتیبانی بخوای برات برنامه بنویسه قهرمان تغییر باش، نه قربانی تقدیر