2777
2789

سوره ی بقره گوش بده

دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم                 خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم

ایت الکرسی بخون

دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم                 خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه همیشه اینطوری هستی به مشاور مراجعه کن

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
 اگه همیشه اینطوری هستی به مشاور مراجعه من

اضطراب من فصلیه از اواسط پاییز تا اواخر اسفند اضطرابم زیاد میشه متاسفانه گاهی خیلی شدید میشه که می ترسم قلبم بایسته

اضطراب من فصلیه از اواسط پاییز تا اواخر اسفند اضطرابم زیاد میشه متاسفانه گاهی خیلی شدید میشه که می ت ...

دلیلش میدونی؟ به خاطر امتحانات نیست؟

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
چه فکرها و ناراحتی هایی تو سرته؟ 

می دونی بعد زایمانم یک روز بعد نهار زبون و چونه ام سر شد خیلی حال بدی بودخیلی گذرا بود در حد سی ثانیه اون روز خیلی ترسیدم خیلی زیاد و از همون روز به بعد مشکلاتم شروع شد خیلی دکتر رفتم هیچ‌چی نبود ولی ترس باهام موند و کم کم تبدیل به اضطراب شد

نه بابا کلا سالهاست درگیر این مشکلم تابستون و بهار خوبم ولی از پاییز شدید میشه

حتما دکتر طب سنتی یا روانپزشک برو

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز