2777
2789
عنوان

عکس کارت ملی😕🤦🏻‍♀️

348 بازدید | 27 پست

می خوام فردا یا شنبه برم واسه کارت ملی ثبت نام کنم چون داییم میگه ک از الان کاراشو بکن تل موقعی ک کارت برسه دو سالی باید بگذره 

بعد مشکل اینجاست من ی جوش رو گونم زده ب نظرتون تو عکس حذفش می‌کنن دیگه؟

همش فک می‌کنم معلوم میشه 😑

ن حذف نمیکنن ک ، کرم بزن معلوم نشه😀

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو عکس کارت ملی جوش نداشته باشی هم اضافه میکنن چ برسه پاک کنن😐💔

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .
اونم حذف بکنن نکنن تر میزنن تو عکس

اسم اینی که رو پروفته چیه؟؟؟

خیلی خوجله

عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍
یا خدا یعنی حذف نمیکننننننن😟

ن بابا اصن ادیت نمیزنن ،خب چرا ارایش نمیکنی😑😶

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

اسم اینی که رو پروفته چیه؟؟؟ خیلی خوجله

کیم نامجونه😁🙂بایسم تو گروه بی تی اس و کراشم 

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .