2777
2789
عنوان

تا حالا شده؟

156 بازدید | 18 پست

از برنامه ها و هدفات واسه یکی بگی بعد اون کاری که میخوای بکنی به هر دلیلی جور نشه؟ چرا واقعا اینطوریه؟ 

واسه انجام یه کاری تا لحظه ی اخر لام تا کام به کسی چیزی نگفتم. همین که فکر کردم 100در100 داره درست میشه خیلی خلاصه توضیح دادم باورتون نمیشه یهو همه چی بهم ریخت.. خیلی کلافم 😔😔😔😔خیلی رو هدفم کار کرده بودم.. اولین بارمم نیست این مشکل واسم پیش میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هر وقت گفتم نشده:/

یه مشکل بزرگی برامون پیش اومده که ارامش کل خانواده مون از بین رفته میشه با دلای پاکتون دعا کنید اون کسی که این شر رو وارد زندگیمون کرده از زندگیمون بره بیرون؟ممنونتون میشم خدایا خودت میدونی ما هیچ کسوجز تو نداریم، پناهمون باش💔 من یه خواهر کوچولو دارم(۱۵ سالشه ولی برا من خیلی کوچولوعه) حال روحیش بخاطر بابای با مسئولیت و خوش غیرتمون افتضاحه. میشه براش دعا کنی؟ نجات پیدا کنه از این جهنم؟

به خاطر اینکه باعث میشه دیگران انرژی منفی بهت منتقل کنن 

حتی موفقیت یا خوشی ات را نباید جار بزنی 

بی سر و صدا از پیشم رفت اما باور دارم حتما برمیگرده حتی اگه ۲۰ سال  یا ۴۰  سال یا .. طول بکشه منتظرش میمانم (🤟 تا ابد)

نگو

ن واسه اینکه کسایی ک باهاشون حرف میزنی انرژی منفی میدن بلکه وقتی خودت راجع ب هدفت و ارزوهات باکسی حرف میزنی به ضمیر ناخوداگاهت اینجوری تلقین میشه ک به بخش زیادی از هدفت رسیدی و تلاش و انرژیت کم میشه

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

هیچ وقت نگو بذار کامل انجام شه بعد...من یه بار مطلبی تو کتاب خوندم میگف اگر راجع به هدفاتون با دیگران صحبت کنین بهش نمیرسین...دلیلشم اینه که مغز یه سیستم زبون نفهمی داره..قضیه شم اینه که ببین مثلا تو چرا میخوای به این برسی که تو فلان کار موفق بشی؟انسان ذاتا تایید طلب و تحسین طلبه...یعنی یه بخشیش اینه که موفق شی بری به بقیه بگی اونا تحسینت کنن...بعد تو وقتی اون کارو هنوز نکردی میری میگی اونا تحسینت میکنن مغز میگه من که تحسینو گرفتم دیگه ولش کن اگه تهش همین بود...کم کم بیخیالش میشی.نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه ولی مضمون اون کتابه این بود که نگید هدفاتونو

هیچ وقت نگو بذار کامل انجام شه بعد...من یه بار مطلبی تو کتاب خوندم میگف اگر راجع به هدفاتون با دیگرا ...

بله متوجه شدم عزیزم. بعضی وقتام که چیزی نمیگم انقدر میپرسن که فلان کار چیشد یا تصمیمت چیه که ادم نخواد هم نمیتونه نگه.. ولی من واقعا این بار واسم ثابت شد که هر مطلبی رو یا هر چیزی رو بگی یا نشون بدی خراب میشه و بهش نمیرسی.همه چی پنهونی باشه بهتره

زیاد ربطی به کسی نداره  به خودت و نوع هدفت بستگی داره  حالا چه هدفی داشتی

واسه استخدام تو یه شرکت خصوصی درخواست داده بودم همه چی اوکی بود. همه مدارکم تکمیل بود و همه چی درست بود و بهم قول صددرصد داده بودن.. 

باور کن همین که دربارش به دوستم گفتم منشی شرکته زنگ زد و عذرخواهی کرد که پروژه کنسل شده 

اصلا داغونم خیلی به این کار نیاز داشتم