2777
2789

چیا بزارم؟

نتم امروز تموم میشه تا ده دوازده روز دیگه ندارم نت.الان بگید تا ببندم ساکمو.مرسی

بیمارستان ست برا نوزاد نمیده همرو بگید بم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای خودت :لباس زیر ،یک رژ ،من مسواک و برس هم برده بودم 

برای نینی ،ست نوزادی ،پتو و کیسه خواب ،پوشک بچه،

و آزمایشات و سونوگرافی هات ،شناسنلمه و کارت ملیت 

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
مای بیبی.یه بسته پوشک بزرگ و لباس زیر برای خودت دودست لباس کامل با کلاه برای نینی.من شیشه شیر هم می‌ ...

دستمال مرطوب و دستمال کاغذیو زیرانداز تعویض پوشکو کرم سوختگی و ناخنگیر و پتوپیچ و قنداق فرنگی و پتو و زیرانداز و کریر هم بعلاوه چیزایی ک گفتی گذاشتم..خوبه؟دوتا پستونکم گذاشتم

کریر ببرم بدرد میخوره؟

نه نبر اونجا تخت نوزاد هس

دستکش و پاپوش بچه رو هم ببر

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

اول از همه اینکه وقتی رفتی اونجا بزایی منو یاد میکنی و از خدا میخوای این فسقلی اینبار دیگه درست حسابی بچسبه به مامانش و سالم بیاد بغلم.دوم اینکه خواهر یه دست لباس گشاد و راحت برا خودت.روسری خوشجلی ببر ک اونجا لباسا بیمارستان بدرد نمیخوره.پد بهداشتی و لباس زیر.ی ژاکتم ببر زمستونه سرده.بعدم یه فلاکس گل گاوزبون با نبات ببر و خرما.

برا جوجه کوچولوتم یه دست سر همی،کریر،کلاه و روسری و اینا یه بسته پوشک،یه دست لباس بلوز شلوار،پتو مسافرتیش،آغوشی حتما ببر.دستمال مرطوبم میخواد.

اگر پیدا کردی از اینی ک میگم خیلی خوبه داشته باشی،آب زمزم و تربت اصل اما حسین خیلی خوبه اولی ک زایمان کردی ی ذره انگشتتو بزن توش بذار دهنت.

دیگه اگه چیزی جامونده خودت بشین فکر کن مغزم سوت کشید🤭

خدای من...مهربونم...ممنونم بابت تمااااام نعمتات...ممنونم بابت تمااااام لطف و مهربونیت...سایه لطفت از سرم کم نشه😗
دستمال مرطوب و دستمال کاغذیو زیرانداز تعویض پوشکو کرم سوختگی و ناخنگیر و پتوپیچ و قنداق فرنگی و پتو ...

ناخنگیر حالا لازم نبس قنداق فرنگیم لازم نیس کرم سوختگیم لازم نیس

یه دست لبای ست نازک 

لباس گرم بردار که هوا سرده بچه مریض میشه 

یه رو سری یا پارچه نسبتا نازک اما خیلی نازک نباشه برای اینکه وقتی از بیمارستان میای بیرون بندازی صورتش باد نره تو دماغ و گوشاش 

دو سه تا شلوار اضافه وردار که همش میخاد کثیف کنه

یه شورت برای خودت یه نوار بهداشتی برای خودت 

یه ملافه برای اینکه از ملافه های بیمارستان استفاده نکنی بندازی زیر بچت پوشک ۱۵ تا بردار 

یه بسته خرما برای خودت 

لوازم آرایش برای خودت 

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤