2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

666 بازدید | 48 پست

سلام 

خسته نباشین خانوما
من روز چهارم قاعدگیم رابطه داشتم و متاسفانه روش پیشگیریم با شکست مواجه شد و من امروز صبح که هنوز ۲۴ ساعتم از رابطم نگذشته قرص اورژانسی مصرف کردم الان میخاستم بدونم که وضعیت قاعدگیم چطوری میشه و چجوری من باید بفهمم که این قرص تاثیری داشته یا خیر
ممنون میشم راهنماییم کنین

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

تو پریودی رابطه حرامه... اما حاملگی هم رخ نمیده.. الکی قرص خوردی پربودت هم کلا میریزه بهم

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

دیگه تو پریودی رابطه نداشته باشید 

هر چند مردی که ذره ای علاقه داشته باشه به همسرش یه چند روز صبر میکنه و قبل از درخواست رابطه تو دوران پریودی به عواقب روحی و روانی و جسمی ای که ممکنه برای خانمش پیش میاد فکر میکنه 

ویییی چندشم شد اخه تو پریودی؟؟ ینی نمیتونستین دو روز صبر کنین ؟؟؟؟

کاش میشد دادبزنم مامااااان چراخوشحالیمو پیدانمیکنم و اون میومد ازتوی کشوی دوم خوشحالیمو درمیاورد و میگفت پس این چیه خاک برسر کورت کنن  
با پریودیت کاری ندارم ولی من با قرص اورژانسی حامله شدم

منم با اورژانسی حامله شدم😶

کاش میشد دادبزنم مامااااان چراخوشحالیمو پیدانمیکنم و اون میومد ازتوی کشوی دوم خوشحالیمو درمیاورد و میگفت پس این چیه خاک برسر کورت کنن