2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

135 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها من این ماه اقدام کردم سه بار زمان تخمک گذاری واقعا امید داشتم حامله بشم ولی نشدم خیلی حس بدی هست الان بی بی چک زدم منفی بود ولی هفت روز مونده ب موعد یعنی کسی بوده زود زده باشه مثل من بعد چند روز بعد مثبت بشه ؟ مال من حتی ی هاله هم نداشت اصلا هیچی 

خدایا شکرت

خیلی زود زدی ، بزار موعدت بگذره 

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

14 روز بعد از لقاح بی بی چک مثبت میشه

وای یعنی میشه مثبت باشه ؟ آخه خیلی حالم گرفته شد من ده روز هست از اقدام میگذره گفتم شاید جواب بده یا حداقل ی زره هاله دیده بشه ولی کاملا منفی بود 

خیلی امید داشتم همسرم آزمایش اسپرم داد ماشاالله خداروشکر خوب بود خودمم فولی ۱۹داشتم کیت هم گذاشتم موقع تخمک گذاری اقدام کردم برای همین خیلی امید داشتم امیدوارم مثبت بشه

خدایا شکرت

عزیزم منم دوماه عین خودت اقدام کردم زمان تخمک گذاری ولی مثبت نشد ،ماه سوم اقدامم بی بی چکم مثبت شد،یکم صبر داشته باش بدن تا خودشو اماده کنه یکذره طول میکشه ،اصلا جوش نزن و خودتو به بیخیالی بزن چون استرس بگیری بچه نمیشه.انشالله که اتفاق های خوبی برات بیفته😍

عزیزم منم دوماه عین خودت اقدام کردم زمان تخمک گذاری ولی مثبت نشد ،ماه سوم اقدامم بی بی چکم مثبت شد،ی ...

ممنون عزیزم از دلداریت یکم سخت هست خودم رو بزنم ب بی‌خیالی میگم ی وقت مشکل نداشته باشم 

خدایا شکرت
ممنون عزیزم از دلداریت یکم سخت هست خودم رو بزنم ب بی‌خیالی میگم ی وقت مشکل نداشته باشم 

این فکر ها طبیعیه ولی سعی کن زیاد درگیر این چیزا نشی من خودمم اینجوری بودم ولی هی حواسمو پرت میکردم و بیخیال