2777
2789

قبلنا وقتی راهنمایی دبیرستان میخوندم وقتی از کسی حالا مثلا یه جایی میدیمش و یهو خوشم میومد افکار عاشقانه میومد تو ذهنم اما الان هرچی سنم بیشتر میشه انگار هوس بیشتر میشه😑افکار عاشقانه به ذهنم نمیاد .اصلا نمیتونم کسیو دوس داشته باشم سر نمازام دعا کنم که بهش برسم .😞واقعا چمه دلم میخاد مث یه آدم دل پاک فقط یه عشق پاک داشته باشم ولی انگار این روزا دلیل ازدواجم فقط به خاطر میل ج ن س ی باشه 😑من تا حالا رل نداشتم .میترسم شوهر آیندمم بهم علاقه نداشته باشه .انگار وقتی نامزد کنم و به نانزدم بگم دوست دارم از ته دلم نباشه و بدم میاد ازین حالات

هوای حوصله مان ابریست 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونی چون تاحالا تجربش نکردی  خیلی حس خوبیه حس کنی کسی دوست داره یا دوسش داری

مثلا چرا نمیتونم به خواهر یا برادرم ابراز محبت کنم 

شاید چون پیش'اونا غرور دارم اینطوره

هوای حوصله مان ابریست 💚
مثلا چرا نمیتونم به خواهر یا برادرم ابراز محبت کنم  شاید چون پیش'اونا غرور دارم اینطوره

هرکی یه جوره الان منم خیلی سختمه زیاد نمیکنم .ولی همسرم روزی اگه خونه باشه بیس بار میاد بوسم میکنه ده بار میگه دوست دارم شعر به اسمم میخونه حرفاش همش محبت آمیز . دوسم داره دوسش دارم خیلی ولی من نمیتونم زیاد بگم نمیدونم چرا