2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

166 بازدید | 9 پست

امروز تو خونشون بودم مادر شوهرم گفت که چرا پسرت لاغر شده نمیدونم چرا همش داره لاغر میشه منم گفتم قد کشیده بعد خواهر شوهرم گفت مامان من دخترم لاغره کا نمیشه گفت بهش غذا نمیدم دیدم مادر شوهرم گفت ن دختر تو خوبه لاغر نیست خیلی بهم بر خورد حس کردم قبل اینکه به من بگ پیش خواهر شوهرم گفته که من ب بچم غذا نمیدم بنظرتون من حق دارم ناراحت بشم یا بی جهت ناراحت شدم ؟ یکی دیگ از خواهر شوهرام گفت مامان پسر من چاقه تو بدت میاد 

نه مادر كه شدى از اين حرف ها زياد مى شنوى براى ارمش خودتم كه شده واقعا به دل نگير

بذار به حساب سن و سالشون. و گاهى هم بذار به حساب دلسوزى

گذشت كن و گذر كن فقط به خاطر خودت 

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بگی مامان جون خیلی خوبه که اینقدر نگران سلامتی نوه تونید ولی بچه ام از همه لحاظ سالمه منحی رشدش خوبه نظر دکترش هم مثبته پس جای نگرانی نیست تازه الانشم همه میخوان لاغر کنن چیه چاق 😉

بیخیال عزیزدلم به دل نگیر مامانبزرگا همینن مامانبزرگ منم همش اصرار داره من لاغرم با اینکه اصلاا لاغر ...

شوهرمم همینو میگ منم ناراحت نشدم ولی وقتی خواهر شوهرم آین گفت ناراحت شدم. ‌‌ بنظرت منظورش چی بود؟

باید بگی مامان جون خیلی خوبه که اینقدر نگران سلامتی نوه تونید ولی بچه ام از همه لحاظ سالمه منحی رشدش ...

بهش میگم ولی باز حرفش تکرار میکنه خیلی زود رنجم دست خودم نیست 

شوهرمم همینو میگ منم ناراحت نشدم ولی وقتی خواهر شوهرم آین گفت ناراحت شدم. ‌‌ بنظرت منظورش چی بو ...

باور کن منظوری نداشته آدماخیلی وقتا بدون فکر حرف میزنن ولی واقعا قصد ناراحت کردن ندارن این مشکل حرف زدن ماست که گاهی باعث سوتفاهم میشه

به دل نگیر عزیز دلم خدا بچتو واست حفظ کنه❤❤❤❤

باور کن منظوری نداشته آدماخیلی وقتا بدون فکر حرف میزنن ولی واقعا قصد ناراحت کردن ندارن این مشکل حرف ...

قربونت عزیزم مرسی سلامت باشی آخه کلا زیاد حرف میزنه  همه چی میگ کلافه شدم