2777
2789
عنوان

خداوکیلی

52 بازدید | 4 پست

آقا یه تاپیک بزنین حال هممون خوب شه خو امروز از صبح تا الان صد تا تاپیک دیدم که همه از مادرشوهر خواهرشوهر شب یلدایی مینالن..فلانی رید به یلدام ال و بل..یه تاپیک من امروز ندیدم شب یلدایی حال آدمو خوب کنه انرژی بده خداوکیلی همه انرژی منفی..بیاین یکم حال همو خوب کنیم خو😂🤦🏻‍♀

بریزین اینجا یکم بگیم بخندیم بیخیال غم و غصه..گور بابای همه مادرشوهر خواهرشوهرا و خوده شوهرا..والا بابا بخدا اینا انقدی ارزش ناراحت کردن شمارو ندارن..ارزش شما بالاتر ازین بی ارزشاس..اگه بد میگم بیا با همین دمپایی🩴بیوفت دنبالم😑

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️
احساس میکنم خودمونم مقصریم دیگه خیلی سخت میگیریم درهرصورت من ازهمه دورم شاید بخاطرهمینه ارامش دارم ق ...

دقیقا انشالله

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنیا خیلی بی ارزشه دیگه باید یادبگیریم بی خیال همه بشیم وازهیچکی توقع نداشته باشیم اونوقت همه چی راح ...

واقعا هم همین طوره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز