2777
2789
عنوان

ی خیرات خوب بگید 🌹🌹

166 بازدید | 32 پست

اون بار اش رشته دیگه بزرگ درست کردیم با کاسه و قاشق 

دادیم مغازه های اطرافمون خیلی عالی بود حسابی چسبید بهشون اینبار چی بدیم به کجا بدیم پیشنهادی نظری؟؟

نون صلواتی ب نون وایی سفارش بده 

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهر من همسرشو تازه از دست داده دوشنبه وپنجشنبه ها غذا درست میکنه میره جایی که کارگرای روزمزد میایستن بهشون میده بعضی وقتام به کودکان کار وزباله گردا عدس پلو .قورمه سبزی و..

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
اصلا نمیدونم کجا هستن

سلام اسی جون با اجازت لینک گروه واتساپمه لطفا حمایتم کنین عکس با گردنبند خودتون فقط 55 تومن وبچه های نازتون وتلگرام https://chat.whatsapp.com/DuImceI6u3eFiDkszYas2n

از هیچ توقع نداشته باش حتی پدرومادرت که کسیم ازت توقع کنه دخالت نکن که کسی نکنه قضاوت نکن تا کسی قضاوتت نکنه    
اصلا نمیدونم کجا هستن

اگر میتونید با کادر ی مدرسه صحبت کنید و دفعه خواستید خیرات کنید مواد غذایی خشکبار پول یا لباس ببرید مدرسه خودشون به دست خانواده دانش اموز نیازمند میرسونن بچه ها خیلی خوشحال میشن