2789
عنوان

ساکشن

203 بازدید | 12 پست

سلام من دیروز ساکش کردم فقط.هفته ی ۶ بدون هیچ دردی فقط همون دیروز لک بینی داشتم الان هیچ خون و لکی نیس درد هم ندارم آیا طبیعیه...دکتر گفت یه هفته دیگه با سونو بدم پیشش .خونریزی ندارم نگرانم کسی بوده عین من باشه

🔱دستم به بودنت نمیرسه
ساکشن کردم کلا فقط لک بینی داشتم اونم خیلی کم

شما هم ساکشن کردین ؟؟؟؟ دلیل اینکه خونریزی ندارین چیه منم ندارم نگرانم میترسم سقط نشده باشه

🔱دستم به بودنت نمیرسه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شما هم ساکشن کردین ؟؟؟؟ دلیل اینکه خونریزی ندارین چیه منم ندارم نگرانم میترسم سقط نشده باشه

من چون خیلی ضعیف بودم و کم خونی داشتم دکتر گفت ساکشن کن تا خونریزی نداشته باشی 

اصلا نگران نباش چون بد ساکشن کاملا کیسه بارداری تخلیه میشه

خدایاشکرت ❤
من چون خیلی ضعیف بودم و کم خونی داشتم دکتر گفت ساکشن کن تا خونریزی نداشته باشی  اصلا نگران نبا ...

اتفاقااااا منم کم خونیه مینور دارم بهم گفت نگران نباش خونریزی شبیه پریودیه یا لکه بینی اینو تاکید کرد کارشم که تموم شد گفت ببین خون ریزی نداری ...شما رفتین سونو؟

🔱دستم به بودنت نمیرسه
من چون خیلی ضعیف بودم و کم خونی داشتم دکتر گفت ساکشن کن تا خونریزی نداشته باشی  اصلا نگران نبا ...

موقع ساکشن درد داشتین یا چیزی حس کردین .....من نه حس کردم نه درد داشتم اخرشم نشونم داد 

🔱دستم به بودنت نمیرسه

رایگان برای پیکرتراشی ویزیت شو

اگر دنبال پیکرتراشی، پروتز سینه ، پروتز باسن و... هستی

دکتر سهراب مرادی جراح پلاستیک با بهترین کیفیت و کمترین هزینه این کارو براتونانجام میدن

جهت مشاوره رایگان دایرکت پیام دهید

تلفن تماس:

09127906020

اتفاقااااا منم کم خونیه مینور دارم بهم گفت نگران نباش خونریزی شبیه پریودیه یا لکه بینی اینو تاکید کر ...

سلام میشه تجربه تون از ساکشن رو بگید.من خیلی میترسم و دکترتون گ

کی بود ؟ کارش خوب بود؟