2777
2789
عنوان

بارداری

108 بازدید | 12 پست

سلام من هفته ۱۰ بارداری هستم تقریبا ۳ هفته پیش اخرین ویزیتم بود که قلب جنین تشکیل شد ولی الان که وارد هفته ۱۰ شدم همه جا میگن افزایش ترشحات ولی مال من کاهش پیدا کرده ولی علایم دیگه مثل بزرگ شدن سینه مشخص شدن رگ‌ها و حتی کمی برجستگی شکمی هم دارم بخاطر ترشحات نگرانم ایا طبیعیه؟ یک هفته بعد یعنی هفته ۱۱ نوبت دکتر دارم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ترشحات واژنی که تو دوران بارداری داریم همه جا مینویسه تو هفته ۱۰ باید افزایش پیدا کنه مال من کمتر شد ...

نه عزیزم اصلا نگران نباش چون تو دوران بارداری نباید اصلا ترشح داشته باشی چون تخمک گذاری که ۹ ماه انجام نمیشه پس ترشح هم نباید داشته باشی اینکه میگی نداری نشونه ی خیلی خوبیه و باید خوشحال باشی اونایی که تو هفته های اول دارن لانه گزینی میکنن ولی برای شما عالیه که نداری . تو هفته های آخر ترشح تازه نشانه خوبی نیست و باید به پزشک اطلاع داد . نگران نباش راه طولانی در پیش داری در آرامش بارداریتو بگذرون هر چیزی که هر جا مینویسن دلیل بر درست بودنش نیست 

نه عزیزم اصلا نگران نباش چون تو دوران بارداری نباید اصلا ترشح داشته باشی چون تخمک گذاری که ۹ ماه انج ...

ممنون عزیزم ولی اصلا دست خودم نیست همش استرس دارم اوایل اصلا نداشتم و به هیچی اصلا دقت نمیکردم الان نمیدونم چرا حساس شدم ولی خیلی دارم اذیت میشم

نه به بارداری خارج رحمی داشتم و یه بارداری پوچ ۳۵ سال و دیر باردار شدم ولی کاملا طبیعی

آخی عزیزم حق داری نگران باشی ولی از من میشنوی استرس نداشته باش چون بدترین چیز برای بارداریه اگه فشارت بالا بره خیلی خطرناکه . همه چیز رو بسپار به خدا مطمئن باش اونی که داده خودش هم محافظشه . من خودم هم با اینکه بار دومه باردارم و خیلی چیزا رو تجربه دارم ولی باز هر لحظه نگران جنینم هستم . ایشالا به سلامتی دورانت رو بگذرونی و خدا بهت یه بچه سالم و صالح بده که دلت شاد بشه . برای منم دعا کن

آخی عزیزم حق داری نگران باشی ولی از من میشنوی استرس نداشته باش چون بدترین چیز برای بارداریه اگه فشار ...

ممنون عزیزم همچنین ان شالله توام به سلامتی بچتو بغل بگیری