2777
2789
عنوان

چت نامتعارف

529 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها خوبین

من دوسه سال پیش یه عادت اشتباهی پیدا کرده بودم

وقتایی که خیلی نارحت بودم و حالم بود بود میرفتم اپلیکیشنای دوست یابی دانلود میکردم و توششون با بعضی افراد س.ک......س چت میکردم

بعد از یه مدتی این عادت از سرم افتاد ودیگه هم هیجوقت انجام ندادم

الان متوجه شدم هروقت باخواهر کوجیکم دعوام میشه حرفای بدی بهم میزنه

درمورد اینکه من مثلا س.ک.س داشتم و اینا

احتمالا اون دوران رفته پیامامو خونده

خیلی احساس بد و چندشی دارم به خودم

فک کن خواهر آدم اینجوری درموردش فک کنه

به نظرتون میتونم از ین احساس بد یجوری بیرون بیام؟

یا عذاب وجدان اینکا خواهرم چه فکری درموروم میکنه رو ببخشم؟

بار ها شده بهم میگه فا.ح.ش.ه

یا نمیدونم میگه به چند نفر فلان کردی

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وجهه خودتو ناجور جلوی خواهر کوچیکت هم حتی خراب کردی مراقب باش جلوی خانواده ت دیگ این حرفا رو نزنه که بدترم میشه و بدتر آبروت میره 

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰
خب چجوری پیاماتو دیده؟!

من خودمم مطمئن نیستم اونارو دیده باشه.ولی از حرفاش احتمال میدم.قبلنا گاهی با گوشی من کار میکردشاید رفته اپامم گشته.تو دفتر خاطراتمم من داستان مینویسم.یه بار یه داستان س.ک.س.ی نوشته بودم اونم احتمالا خونده

خب بزن تو گوشش بگو این حرفا چیه میزنی

خخخخ.خیی اخلاقش بده.حرفای واقعا زشتی میزنه.موضوع اینه که من میرم بهش میگم بیا به من بگو تو جیزی دیدی دچار سو تفاهم شدی خجالت میکشه یه جوری که انگار نمیخواد درموردش خر بزنه موضوع رو عوض میکنه.حتما یه چیزی دیده که آزارش داده الان دارخ فحش میده

وجهه خودتو ناجور جلوی خواهر کوچیکت هم حتی خراب کردی مراقب باش جلوی خانواده ت دیگ این حرفا رو نزنه که ...

من یه دوست دارم یره جزئیات رابطه ی جنسیشو با شوهرش جلوی خواهرش تعریف میکنه

نمیدونم من ازاینکه درموردم فکرای زشتی کرده باشم بدم میاد.وگرنه خب همه اینجورچیزا دارن تو زندگیشون

ببین اندفعه گفت چنان با پشت دستت بزن تو دهنش خون شه دیگه جرات نکنه اینجوری بگه ولی خدایی کار زشتی می ...

فک کردی با کتک درست میشه؟نه بدتر وحشی میشه

جلوی مادرمم که همینحوریش آدم شکاکیه ایتجوری حرف میزنه

دیگه تو ک گوشیتو میدی دست بچه  پیاماتو پاک نمیکنی  تازه میری داستان سک سی هم مینویسی &nb ...

اووووو.تازه اینو بهت نگفته بودم.سالها پیش با یه پسر دوست شده بودم با دوستم درموردش اس ام اس بازی کرده بودیم کاملا براش نوشته بودم که طرفو بوسیدم

بعد بابای من رفته بود یه اپی به اسم مسنجر با گوشی من نصب کرده بود نگو اس ام اسای منم نشون میداده شروع کرد باصدای بلند پیامای منو دوستمو خوند.من گوشیو ازش گرفتم دیگه نمیدونم کل میامارو خوند یا فقط همون آخریارو ولی هیجی بهم نگفت

وای خدای من داستان س ک سی،چند سالته انقد ح ش ری هستی

احمق جان چقد بی ادبی.داستان س.ک.س.ی ننوشته بود.به سبک کتاب یازده دقیقا خواستم یه داستان بنویسم با موضوعیت رابطه جن.سی وگرنه س.ک.س.ی نبود

دیگه تو ک گوشیتو میدی دست بچه  پیاماتو پاک نمیکنی  تازه میری داستان سک سی هم مینویسی &nb ...

من تاجایی که یادمه پاک میکردم پیامارو.ولی ازاونحایی که خیلی فضول بودشاید گاهی بی خبر از من رفته دیده.یا یه اثری چیزی برجای گذاشتم