eliww مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 1337 عنوان فتوشاپ 125 بازدید | 4 پست بچه ها کافی نت نرم افزار فتوشاپ داره که خودم برم باهاش کار کنم؟سیستم ندارم برای کلاس میخوام اونجا تمرین کنم؟ 1400/09/30 | 13:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_مهربون_آینده1 عضویت: 1392/02/04 تعداد پست: 13849 معلوم نیست داشته باشن یا نهروی یه فلش فتوشاپ پرتابل دانلود کنشاید اونجا باز بشه و بتونی باهاش کار کنیفتوشاپ گوشی هم هست ولی گزینه هاش با فتوشاپ ویندوز یه مقدار فرق دارهمگر چه کلاسی میری؟ برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️
eliww مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 1337 معلوم نیست داشته باشن یا نه روی یه فلش فتوشاپ پرتابل دانلود کن شاید اونجا باز بشه و بتونی باهاش کا ... اگه به خودشون بگم نصب میکنن؟پولشم بدم همونجا برم دیگه کلافتوشاپ مقدماتی
مامان_مهربون_آینده1 عضویت: 1392/02/04 تعداد پست: 13849 اگه به خودشون بگم نصب میکنن؟پولشم بدم همونجا برم دیگه کلا فتوشاپ مقدماتی با فتو شاپ پرتابل مشکلت فکر کنم حل میشه نهایتش نتونستی اجراش کنی همونجا بگو تا برات درستش کننفوتوشاپ پرتابل خوبیش اینه هم حجمش کمتره هم نیاز به نصب ندارهیه توصیه هم اینکه اینحور کلاسا رو بهتره ابزارش یعنی سیستم یا لپ تاپ خیلی بهتره و میشه گفت ضروریه داشته باشی تا بتونی مدام تمرین کنی و مسلط بشیوگرنه خیلی به کارت نمیاد برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️
nazanin2306 عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 7 سلام این سایته آموزش هاش عالیهحتما شرکت کنید.من خودم هنرجوشونم.سایت آموزش فتوشاپ نارسیس گرافیک