2777
2789
عنوان

دلم آجیل میخاد😪😪😪😪

287 بازدید | 14 پست

ولی خیلی گرونه واقعا قسط و قرضامون خیلی زیاده نمیرسه پول بهش بدیم😔

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیا خونه ما . قدمت رو سرم

ای خداچقدرمهربونی خدابیشتربهتون بده😘😘😘😘

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
فدای سرت عزیزم  با اجیل نخوردن هم میشه شاد بود . خداروشکر بابت اینکه عزیزاتو داری♥️ منی که ام ...

اخی خدارحمتشون کنه ایشالاخدا به دلت آرامش بده🖤

برو مهمونی بخور🤣

باید دعوت کنن دیگه 😁

اشکال نداره بابا

کجا زندگی میکنی اگه تونستم برات میفرستم

من که به آجیل حساسیت دارم چی بگم

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
نه عزیزم  هستش ولی رفته 😞💔 عشقم  دعا کنید امشب دلمو شاد کنه و برگرده 🥀

اهان خب باز خداروشکر ان شاالله برمیگرده

اشکال نداره بابا کجا زندگی میکنی اگه تونستم برات میفرستم من که به آجیل حساسیت دارم چی بگم

باباکاش حساسیت داشتم خیلی دوست دارم بدبختی 😑الهی دستت درد نکنه نه باباعزیزم ممنونم از مهربونیت😘

باباکاش حساسیت داشتم خیلی دوست دارم بدبختی 😑الهی دستت درد نکنه نه باباعزیزم ممنونم از مهربونیت😘

من هم دوست دارم هم حساسیت 

خواهش میکنم عزیزم

انشالله یلدای بعدی به یلدای امسال میخندی 

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...