2777
2789
عنوان

یه لحظه لطفا

176 بازدید | 26 پست

خانوما امشب تولد بابامه 

من بابام دیشب تا ساعت ۸ کلاس بود بعد یادش رفته بود چیزی که مامانم بهش گفته بود رو بخره حالا مامانممم لج کرده اصلا حرف نمیزنه هرچی هم بهش میگم چی کار کنیم برا امشب جواب نمی‌ده میگه نمی‌دونم ، خسته شدم از دست این کاراش دلم میخواد بمیرم دیگه کفریم کرده اه توروخدا بگید چی کار کنم ؟ انقد بابام اصرارش کرد که پاشو بریم بخریم قبول نکرد اصلا هی میگفت نمی‌خوام دیگه ، توروخدا بگید چی کار کنم ؟🙂

شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!
تو مسائل زن وشوهر خودتو ننداز .تو  فقط مراسم تولد بابا رو مهیا کن

اخه چه طور وقتی لج کرده مامانم ؟! خو من خودم تنها چی کار کنم ؟🙂من خودم تنها چی کار کنم ؟🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همین اخلاق گند رو دارم 😑

خدا نکنه چیزی بخوام شوهرم یادش بره بخره یا حرف بزنم حواسش نباشه یا کاری توی خونه بگم انجام بده و نده😐😐😐😐

این رگ لجبازی چیه اخههههه😤😤

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
تو خودت پاشو کارای تولد پدرت کن مادرت هم موقع جشن و عکس اشتی میکنه

اخه من خودم چی کار کنم ؟🙂 اینو بگین ، من خودم تنها چی کار کنم ؟

منم همین اخلاق گند رو دارم 😑 خدا نکنه چیزی بخوام شوهرم یادش بره بخره یا حرف بزنم حواسش نباشه یا کا ...

اخه بنده خدا واقعا یادش رفت خسته از صب رفته بود مدرسه بعدش هم کلاس خصوصی ۸ شب اومد خونه هرچه قد گفتش بیا بریم بخریم نیومد 🙂

راستی تولد مامان منم امشبه 🤩

تولد بابا جونتم مبارک💐🌷🌺🏵💐🌸💮🌻🌼😍😍😍👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
راستی تولد مامان منم امشبه 🤩 تولد بابا جونتم مبارک💐🌷🌺🏵💐🌸💮🌻🌼😍😍😍👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️👯‍ ...

مبارک باشه 

به سلامتی 😍

اخه بنده خدا واقعا یادش رفت خسته از صب رفته بود مدرسه بعدش هم کلاس خصوصی ۸ شب اومد خونه هرچه قد گفتش ...

دقیقا میفهمم چی میگی شوهر منم هر چی میگه بیا بریم دیگه نمیرم 

دست خودمون نیستا فقط خیلی حال میده اینجور قهرا🤭