2789
عنوان

کیکم خراب شد

524 بازدید | 26 پست

وای یادم رفت دو تا حرات روشن کنم یکی شو کردم کیک وسطتش خام هست گفتم اشکال نداره وسط ریختم دور من خامه کشی کردم خوب بود نگو دادشم این کیک از وسط شکست کرده بود . همه چیز های که ریختم کل یخچال گند کرده 😓

بابام میخواست بکشتم هم کیک خراب شد هم خامش 

کسی بلده چجوری یه کیک خوب بدون خانه برای یلدا درست کنم 

فدوی سرت 

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیک ساده درس کن

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن

از دو طرف حرارت بخوره خوب میسه دوباره امتحان کن

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................

با پودر درست کنید 

ولی خب می تونید خیلی راحت کیک و دسر و از بیرون بخرید... 😶

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

فدا سرت پودر اماده بگیر با شکلات تخته ای و خامه صبحانه گاناش درست کن بریز روش بعدشم با همون جینگول پینگولای خوراکی تزئینش کن😂

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 

عزیزم کیک یلدایی بدون خامه تو نت هست رنگ خوراکی باید بریزی بهش سرچ کن من پارسال درست کردم عالیه

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
فدای سرت من توی بطری شیر درست میکنم خیلی باحال و خوب میشه 

چجوری؟؟

خدایا عاشقان را باغم عشق آشناکن ز غم های دگر غیر از غم عشقت رها کن تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن  

سلام گلم من بلدم و عالی در میاد خیلیم عالی بیبین این دستورشه 

4 عدد تخم مرغ

1 پیمانه روغن

وانیل به اندازه لازم

بکین پودر 2 قاشق غذا خوری 

آرد 2 پیمانه و نیم

شیر 2 پیمانه

اسانس و پودر کاکائو دل خواهه ما که نمی ریزیم

تخم مرغ ها را اگر هم زن بازی هم بزن نداری با دست در حدی که کف کند بعد شیر را اضافه کنید و بعد وانیل و بکین پودر بعد آرد که کم کم اضافه میکنی و بعد هم روغن 

البته هر چیزی که ریختی حسابی هم بزن و وقتی تو قالب کیک ریختی قالب رو تکون بده تا یک دست و منظم پف کنه بعد اگه دوست داشت ی 21 قطره اسانس و یا پودر کاکائو میریزی که اینا هم دلخواهع

عزیزم کیک یلدایی بدون خامه تو نت هست رنگ خوراکی باید بریزی بهش سرچ کن من پارسال درست کردم عالیه

میترسم دوباره خراب بشه این کیک مزش عالی شده ولی ظاهرش بدرد نمیخوره .

تا حالا ۲۳۰ تومان خرج وسایلش کردم

مامانم گفت از بیرون میخریدم ارزون تر میشد

چجوری؟؟

بطری های استوانه ای هستا ک مستطیلیه کاغذی

داخلش حالت آلومینیومی هست 

بالاشو برش میدم 

اونجا ک دایره ای هست سوراخه اونم میبرم 

اون قسمت ک از بالاش بریدم تا میزنم میزارم بغلش ک جای سوراخه بود خوب چسب میزنم بعد موادمو داخلش میریزم 

زیرش یه قالب ها هستا قلبه یا ستاره ک حالت آلومینیوم داره از اونا میزارم زیرش میزارم داخل قابلمه درشو دم کنی میزارم 45 دقیقه ای میپزه پف میکنه

امروز میخام بپزم خاستی واتساپ با عکس یادت میدم 😊❤️

درمانم تویی، دیگران بیهوده می‌جویند تسکینم... 💜