2777
2789
عنوان

مادرشوهرا چطور دلشون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 38 پست
قبول کن چیزی گفتی .وقتی کسی ناراحته نمک رو‌زخمش نپاش بگو‌همه مثل هم‌نیستن.میگی تازه زن عموم هست انگا ...

بله حرف شما متینه من عذرمیخوام

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت دلیلشو گفتی دیگه اتفاقا چون خودشون عروس بودن عقده گشایی میکنن در واقع...

ولی یه سوال آیا هیچ وقت پیش خودشون فکر کردن که دختر خودشونم عروس یه خانواده ایه؟

آیا راضین با همونام اونجوری رفتار بشه؟؟؟

یا با س.ل.ی.ط.ه بازیشون حقشو میگیرن قشقرق به پا میکنن؟

اینم بگم(مادر شوهر من ماهه ها😁❤️ولی تو اطرافیان خیلی دیدم همچین آدمایی رو...با خودم میگم کین اینا)

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   

نگو از دست این مادر شوهر که اصلا ازش خوشم نمیاد، فرداشب میخواد واسه دخترش یلدایی بیارن یه زنگ نزد بگه شما هم بیاین، به شوهرم زنگ زده به من نه، بعد ما میریم خونه مامانم فرداشب، حالا آخر شبی اون یکی خواهرشوهرم که مجرده زنگ زده رومیزی داری بده به فلانی فردا بیاره برامون، من میدونم دردش چیه که خودش زنگ نزده، واسه من یلدایی نیاوردن دروغکی گفت رسم نمایم حالا میترسه زنگ بزنه بهش یه چیزی بگم 

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  
خب پر از عقده ان دوس دارن خودشونو روی عروس بدبخت تخلیه کنن کثافتا

ب عیرازاینا سر زن داداش خودشونم ک خووشون خواهرشوهرشن  سر اونام عقده بازی درمیارن 

هم مادرشوهربازی هم خواهرشوهربازی😢

اسی هرکی ناخواسته دل کسی رو بشکنه که بحثی توش نیس 

اما وای ب حال کسی ک عمدا و آگاهانه دل بشکنه ب خدا من واسه مادرشوهرم ب انتخاب خودش هدیه خریدم بعد دوماه گذاشته بود زیردر ک موش نیاد تو مثلا رفتم خونشون نشونم داد 

و بعدشم خاکی پاکی و پاره نشون داد گفت ببر دستمال کن 

اخ خیلی دلم شکست 

الان امسال کلا پول نداشته لباس بخره لباس کهنه دخترشو می پوشه ک اصن رنگشم بهش نمیاد 😕👌

واسه بعضی حرکات این مدلیش  دلم شکست و ب ابولفضل سپردمش