2777
2789
عنوان

مادرشوهرا چطور دلشون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سرما خوردم حالم اصلا خوب نیست تو ساختمونشونم تا فهمید نیومد حداقل ی سوپ نیاورد برام امشب شام نخورده خوابم برد باز بیدار شدم نتونستم چیزی درست کنم 

بیچاره مامانم صد بار زنگ زد 

خدایا نذار کاسه صبرم لبریز بشه 🙏
فک کنم جزو بنده های برگزیده خداهستم😍🤣🤣🤣🤣🤣 فکر میکنی دوس نداری ولی عشق دخترعمو پسرعمو یه چی دی ...

ن واقعا دوست ندارم ،جاریم خیلی عفریته اس ،خدانکنه بلا به دور😂

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
همشون همینن ولی دیشب خنک شدم شوهرم برای اولین بار پیشش گفت قربونت برم بمن زیر و رو شد

وای حسابی سوخته

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
عزیزم من چیزی نگفتم که فقط منظورم این بود همه مادرشوهرا شبیه هم نیستن😐 شماچرا انقدر ناراحتی به جای ...

قبول کن چیزی گفتی .وقتی کسی ناراحته نمک رو‌زخمش نپاش بگو‌همه مثل هم‌نیستن.میگی تازه زن عموم هست انگار پشتش بخوای بگی دلت بسوزه.انقد بزرگ شو‌که هر حرفی جاش هر جایی نیست.من ناراحت نیستم اخرشم گفتم نشد یکی یه تاپیک بزنه ناراحت باشه و‌یه همچین‌کامنتی نزارن

بی بال

ن واقعا دوست ندارم ،جاریم خیلی عفریته اس ،خدانکنه بلا به دور😂

ان شاالله هرچی خیر بچتونه😍

ان شاالله خوشبخت بشه 😍❤

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊
مودب باش خانم نسبتا محترم

من بی ادبی نکردم

بی ادبی دقیقا یعنی رفتار شما که میای توی یه تاپیکی که طرف حالش بده 

تو به رابطه ی خوبت با زن عمو جونت فخر میفروشی بهش

اوج بی ادبی یعنی همین

جایی که نمی تونی درد کسی رو تسکین بدی سکوت کن برو

منم هرگز حلالش نمی کنم  هرچی بهش میگم دیگه نمی تونم باهات زندگی کنم خسته ام چی از جونم می خوای اما ول کن نیست بعضی وقتا اینقد بهش بی احترامی می کنم اما از لج من نمی ره خراب شده خودش

خسته و در مانده ام نور امیدی بفرست یا رب 

اینم در نظر بگیریم که ممکنه بعضی هاتون که دارید مینالید از مادر شوهر خودتون عروس بده باشید

والااااا ماکه تو زندگی شماها نیستیم 

دوستان اگر تاپیک دعوا ، حاشیه ای ، باحال ، اسکرین و از اینجور تاپیکا دیدید منم حتمااااا تگ کنیداااااا بوس بهتون😁💞💋           راستی اگر خدااآااایی نکرده روزی روزگاری من تعلیق شدم حتمااا به نی نی یار بگید برم گردونه🥰😉https://harfeto.timefriend.net/16389918687567
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز