خودشون یه زمانی عروس بودن،چطور دلشون مباد انقد دختر مردمو بچزونن و اذبت کنن،به نفسایی که میاد و میره قسم هررر ادمیو بتونم حلال کنم مادرشوهرمو حلال نمیکنم،امیدوارم تو اتیش جهنم بسوزه،خدا نگذره ازش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم من چیزی نگفتم که فقط منظورم این بود همه مادرشوهرا شبیه هم نیستن😐 شماچرا انقدر ناراحتی به جای ...
قبول کن چیزی گفتی .وقتی کسی ناراحته نمک روزخمش نپاش بگوهمه مثل همنیستن.میگی تازه زن عموم هست انگار پشتش بخوای بگی دلت بسوزه.انقد بزرگ شوکه هر حرفی جاش هر جایی نیست.من ناراحت نیستم اخرشم گفتم نشد یکی یه تاپیک بزنه ناراحت باشه ویه همچینکامنتی نزارن
منم هرگز حلالش نمی کنم هرچی بهش میگم دیگه نمی تونم باهات زندگی کنم خسته ام چی از جونم می خوای اما ول کن نیست بعضی وقتا اینقد بهش بی احترامی می کنم اما از لج من نمی ره خراب شده خودش
اینم در نظر بگیریم که ممکنه بعضی هاتون که دارید مینالید از مادر شوهر خودتون عروس بده باشید
والااااا ماکه تو زندگی شماها نیستیم
دوستان اگر تاپیک دعوا ، حاشیه ای ، باحال ، اسکرین و از اینجور تاپیکا دیدید منم حتمااااا تگ کنیداااااا بوس بهتون😁💞💋 راستی اگر خدااآااایی نکرده روزی روزگاری من تعلیق شدم حتمااا به نی نی یار بگید برم گردونه🥰😉https://harfeto.timefriend.net/16389918687567