2777
2789
عنوان

علائم حاملگی

214 بازدید | 11 پست

سلام .این علائم که میگم بنظرتون ازچیه؟چندروز پیش تخمدان راستم بشدت درد داشت دور نافم و پهلوی راستم و کمر درد زیاد .الانم پهلوی راستم و سمت تخمدان راستم یه دردی هست و سفتو سنگین شدن ..۴یا ۵روز دیگه مونده به پریودی ..بنظرتون حاملگیه یا مثلا عفونت تو کلیه و جای دیگه ؟؟؟؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من قرص خوردم برا پرولاکتبن بعد دو هفته است حالت تهوع دارم تنبلی دارم و پرولاکتبن فکرنمیکنم باردار باشم ولی دیروز باید پریود میشدم نشدم فقط گاهی دلم تیر می‌کشه و دوروز پیش لکه. دیدم و قطع شد کسی می‌تونه راهنمایی کنه حالم بدهههههه

❌❌❌❌❌❌نی نی من پس کی میخواهی بیای تو دلم خیلی به بودنت نیاز داریم منو بابا  مهربونا میشه برام دعا کنید 😔😔

اگر اقدام داشتی ممکنه حامله باشی 

منم همین علائم داشتم خیلی شدید همین ماه و حامله بودم 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.
اگر اقدام داشتی ممکنه حامله باشی  منم همین علائم داشتم خیلی شدید همین ماه و حامله بودم

اقدام جدی نداشتم اما رابطه چرا منتها خوب جلوگیری طبیعی داشتم .نمیدونم آخه میگن با پیشابم میشه