بچه ها کیک یخچالی درست کردم تو مرحله ای ک باید اول موادو مخلوط کنی بعد بزاری رو شعله شکرم حل نمیشهعه چ کنم
آرامش در چشمانت 💔آرامش قبل از طوفان 💔با هر قدمت می پیچید 💔فریاد یلی در میدان 💔عاشق که شدی بی باکی 💔عشاق علی بی ترسند 💔از خاطره ات لرزانند 💔از اسم تو هم میترسند 💔حاج قاسم 💔
آرامش در چشمانت 💔آرامش قبل از طوفان 💔با هر قدمت می پیچید 💔فریاد یلی در میدان 💔عاشق که شدی بی باکی 💔عشاق علی بی ترسند 💔از خاطره ات لرزانند 💔از اسم تو هم میترسند 💔حاج قاسم 💔
عزیزم من ۸ تا قاشق شکر سه و نیم قاشق پوور کاکائو و ۱ لیوان آب جوش رو قاطی میکنم و میزارم رو شعله ملایم (نه کم باشه نه زیاد) ۷۰ گرم کره و نوک قاشق چای خوری وانیل رو اضافه میکنم حدود ۷ الی ۸ دقیقه رو شعله هم میزنمش و بعد خاموشش میکنم ،تو این فاصله ۴۰۰ گرم بیسکوییت( ساق طلایی و یا پتی بور) رو خورد میکنم حواست باشه له له نشه ،با دستام ایکه تیکش میکنم ،مواد کاکائویی ک سرد شد با بیسکوئیت های خورد شده قاطی میکنم ،کف قالب رو پلاستیک فریزر و یا کاغذ روغنی بزارید( من برای اطنینان بیشتر فریزر میزارم) مواد رو داخل میریزم ،خوب خوب کیپش میکنم و فشرده میکنم ،میزارم یخچال خدود دوساعت تا خودش رو ببنده ،موقعی ک اماده شد میارمش واز قالب در میارم و همون لحظه یه بسته خانه صبخانه با نصف لیوان شکلات سکه ای رو روی حرارت قاطی میکنم تا خانه شل شل بشه و روی کیکم میریزم و صافش میکنم،یه شب تا صبح هم بزار یخچال حتما بمونه ،نمونه های دیکه هم هست میخوای اون رو هم برات میزارم عزیزم