2777
2789
عنوان

کیک یخچالی

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آرامش در چشمانت 💔آرامش قبل از طوفان 💔با هر قدمت می پیچید 💔فریاد یلی در میدان 💔عاشق که شدی بی باکی 💔عشاق علی بی ترسند 💔از خاطره ات لرزانند 💔از اسم تو هم می‌ترسند 💔حاج قاسم 💔   

آرامش در چشمانت 💔آرامش قبل از طوفان 💔با هر قدمت می پیچید 💔فریاد یلی در میدان 💔عاشق که شدی بی باکی 💔عشاق علی بی ترسند 💔از خاطره ات لرزانند 💔از اسم تو هم می‌ترسند 💔حاج قاسم 💔   
مررررسی عزیزم خیلی لطف میکنی ❤❤

گذاشتم

من دیشب درست کردم

تو بیسکوییترو چطور چیدی

عزیزم میشه دستورش رو بگی 

عزیزم من ۸ تا قاشق شکر سه و نیم قاشق پوور کاکائو و ۱ لیوان آب جوش رو قاطی میکنم و میزارم رو شعله ملایم (نه کم باشه نه زیاد) ۷۰ گرم کره و نوک قاشق چای خوری وانیل رو اضافه میکنم حدود ۷ الی ۸ دقیقه رو شعله هم میزنمش و بعد خاموشش میکنم ،تو این فاصله ۴۰۰ گرم بیسکوییت( ساق طلایی و یا پتی بور) رو خورد میکنم حواست باشه له له نشه ،با دستام ایکه تیکش میکنم ،مواد کاکائویی ک سرد شد با بیسکوئیت های خورد شده قاطی میکنم ،کف قالب رو پلاستیک فریزر و یا کاغذ روغنی بزارید( من برای اطنینان بیشتر فریزر میزارم) مواد رو داخل میریزم ،خوب خوب کیپش میکنم و فشرده میکنم ،میزارم یخچال خدود دوساعت تا خودش رو ببنده ،موقعی ک اماده شد میارمش واز قالب در میارم و  همون لحظه یه بسته خانه صبخانه با نصف لیوان شکلات سکه ای رو روی حرارت قاطی میکنم تا خانه شل شل بشه و روی کیکم میریزم و صافش میکنم،یه شب تا صبح هم بزار یخچال حتما بمونه ،نمونه های دیکه هم هست میخوای اون رو هم برات میزارم عزیزم