2777
2789
عنوان

دعوا

160 بازدید | 12 پست

میگم چی میگی چته تو چرا اینطوری حرف میزنی انقد توهم داری هیچی نگفت اومده تو ماشین شروع کرده حرف چرت زدن دعوامون شد منم جیغ زدم اونم داد زد و وسط خیابون ماشین و ول کرد گفت میرم رفت منم رفتم دنبالش دیدم سوار نمیشه زنگ زده به مامانم تو خیابون میگه دخترتون روانیه ببرینش بیمارستان بعد خلاصه اومدم خونه کلی پیام چرت داد و بلاکم کرد گفت تو روانی هستی و طلاقت میدم و نمیخوامت و جیغ میزنی منم گفتم تو منو میچسبونی به کسی چیزی نیست توهم داری همش یکی منو نگاه میکنه اخمات توهمه بغلتم تنم باید بلرزه کسی نگام نکنه الانم از واتساپ بلاکم کرد 

فرداشبم شب یلداست چیکار کنم؟؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی کارش مسخره است که زنگ میزنه به مامانت!! بعدا حتما بهش بگو که مشکلاتتون بین خودتون باشه.اگه دوسش داری سعی کن اخلاقتو بهتر کنی تا کمتر دچار مشکل شید..اگه خیلی شکاکه باید درمان شه عزیز دلم ببرش مشاور..فعلا هم اصلا بچه نیار تا خوب نشدین

زخم هایم را دوست دارم. آنها شاهدان اصلیم هستند که چطور شجاعانه زندگی کردم …
حالا چه ربطی به یلدا داره این وسط؟  این بچه بازیا چیه تا چیزی میشه الو مامانش😐😐

آره تا یه چیزی میشه زنگ میزنه به مامانم 

منم امروز سوزن زده بودم به رگای عصبم خیلی عصبی بودم یه ذره درک نداره کلی جیغ زدم و دعوامون شد 

خیلی کارش مسخره است که زنگ میزنه به مامانت!! بعدا حتما بهش بگو که مشکلاتتون بین خودتون باشه.اگه دوسش ...

خیلی شکاک نیستا که بگم گوشیمو بگیره چک کنه یا محدودم کنه نه فقط تو این مورد که یه جا میریم یه مرد باشه خیلی باید بترسم 

آره دوستش دارم ولی خسته شدم که هردفعه دعوا میشه اصلا کوتاه نمیاد کلی پیام میده حرفای چرت میزنه

خیلی شکاک نیستا که بگم گوشیمو بگیره چک کنه یا محدودم کنه نه فقط تو این مورد که یه جا میریم یه مرد با ...

هرکس یجوره شوهر منم جدیدا عصبانی میشه وسایل خورد میکنه ولی فهمیدم تو این مواقع فقط باید سکوت کنم تا حالش خوب شه هرکس یه رگ خوابی داره اکثرا سکوت راه حل بهتریه تو دعوا 

هرکس یجوره شوهر منم جدیدا عصبانی میشه وسایل خورد میکنه ولی فهمیدم تو این مواقع فقط باید سکوت کنم تا ...

آخه همش زن باید سکوت کنه هرچیزی رو نسبت بدن بهت فحش بدن حرف نامربوط بزنن بعد سکوت کنی سخته حالاهم میدونم دیگه آشتی نمیکنه 

فرداشب همه خونه مادرش اینان من نرم همه می‌فهمن دعوا کردیم 

آخه همش زن باید سکوت کنه هرچیزی رو نسبت بدن بهت فحش بدن حرف نامربوط بزنن بعد سکوت کنی سخته حالاهم می ...

مردا بیشتر زیر فشارن عزیزم شرایط جامعه افتضاح شده باید کمی درکشون کنیم اگه ما داد بزنیم اونا ام داد بزنن همه چی خراب تر میشه..چون ما فهم و درکمون بیشتره ما باید مدیریت کنیم دیگه مجبوریم ملایم تر رفتار کنیم.فردا بهش زنگ بزن بگو بیا بریم مگه جز هم کیو داریم و ازین حرفا..چند وقته ازدواج کردی

مردا بیشتر زیر فشارن عزیزم شرایط جامعه افتضاح شده باید کمی درکشون کنیم اگه ما داد بزنیم اونا ام داد ...

نه اصلا نمیتونم زنگ بزنم چون پیام داد وحرفای بدی بهم زد و بلاکم کرد دفعه قبل هم قهر بودیم بازم من پیام دادم دوست ندارم کوچیک بشم 

10ماهه عقدیم 

نه اصلا نمیتونم زنگ بزنم چون پیام داد وحرفای بدی بهم زد و بلاکم کرد دفعه قبل هم قهر بودیم بازم من پی ...

خیلی طولانی کردید عقدو..پس کلا نزن بزار بیاد منت کشی