2777
2789
عنوان

بیاید کمک😢

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 29 پست
انگار کروناست شوهرتو ببر درمانگاه سرم بگیره تو شرمشم استامینوفن بریزن تبش بیادپاایین

باهاش زیاد جور نیستم

دلمو شکونده

چمدبارم بهشگفتم بریم دکترقبول نمیکنه

ولی بازم دلم نمیادرهاش کنمو بهش میرسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس سرماخوردگی نگران نباش به ایشون هم استرس وارد نکنید کرونا سرفه داره ضعف شدید داره تهوع داره

سرفه میکنه خیلی کم

ولی تبش بالاستو هی لحظه ایی میادپایین

دوباره بالامیره

میگف امشبم اسهال رفته

بنظرتون شیاف دیکلوفناک بزنم چطوره

اگه تو خونه ایبوپروفن داری بهش بده بخوره البته اگه کرونا تیست

منم  شک دارم کروناباشه

ولی دوبار گرفته ببودو اصلا علائمی نداشت

دو دوز هم واکسن زده

نمیدونم دیگ چیکارکنم

منم  شک دارم کروناباشه ولی دوبار گرفته ببودو اصلا علائمی نداشت دو دوز هم واکسن زده نمیدون ...

اول اینکه نترس  آب و چای کمرنگ مرتب بهش بده بخوره بدنش کم آب نشه  دوما همون استامینوفن رو هر 4 ساعت یه بار بده  غذا هم بده بخورع فشارش نیفته

هیچیشم نمیشه و نترس

اول اینکه نترس  آب و چای کمرنگ مرتب بهش بده بخوره بدنش کم آب نشه  دوما همون استامینوفن رو ...

دسشویی نمیره

چون خارج از اتاقه و لرزش میکنه

باید ادرار کنه ادرار خودش یک راه واسه دفع تبه

انقد حال نداره تبو لرز بهش فشاراورده یکسر زیرپتوعه بزور میدم بخوره

دسشویی نمیره چون خارج از اتاقه و لرزش میکنه باید ادرار کنه ادرار خودش یک راه واسه دفع تبه انقد حا ...

عزیزم حتماببراسکن ریه انجام بده وگرنه واسه بعضی هاباآزمایش معمولی ومعاینه معلوم نمیشه

دسشویی نمیره چون خارج از اتاقه و لرزش میکنه باید ادرار کنه ادرار خودش یک راه واسه دفع تبه انقد حا ...

تمام چیزهایی که گفتی مربوط به علائم کروناست امیدوارم که نباشه ولی کوتاهی نکنین

تمام چیزهایی که گفتی مربوط به علائم کروناست امیدوارم که نباشه ولی کوتاهی نکنین

سلام دوستم خوبی

اره حواسم هست

تو تاپیک قبل جوابمو بده

هنوزم بااین اوضاع مریضیش دل شکستموهرکاری میکنم دلم آروم نمیگیره ونمیدونم چ رفتاری کنم