خانما من نمسدونستم فصله جدیدش شروع شده پریروز زدم اتفاقی دیدم بعد مگه تو آخرین قسمت خونه منفجر نشد پس چرا ایلدیز و اندر زنده ان ولی خبری از حسن علی و زهرا نیس اونا کجان؟شاهیکا کجاس؟
دری که قسمت توباشه حتی بدون اینکه لازم باشه در بزنی به روی تو باز میشه پس به حکمتش دل بسپار .... اگر من بخشی از افسانه ی تو باشم تو روزی به من بازخواهی گشت پائولو كوئیلو. یه حرف قشنگ از مولانا که میگه من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم
حسن علی تو اون انفجار مرد. ییلدیز و اندرم زنده موندن. زهرا و جانر رو نشون نداد کی و چجوری ولی جدا شدن و خبری از زهرا نیس. اندرم بعده اون انفجار شیش ماه لندن زندگی میکرده با کایا. ولی چون تو لندن نتونست دووم بیاره از کایا جدا شد برگشت ترکیه
شاهیکا در اثره چی مرد من ندیده بودم؟ آخه با هم بودن پس چرا فقط حسنعلی مرد ایلدیز و اندر نمردن
اون دختر دیونه هع جانسو بهش شلیک کرد تو جشن یلدیز
دوست عزیزم که امضام و میخونی یه صلوات مهمونم میکنی هم برا شادی روح مامانم که فقط دوماه بعد تولد ۳۹ سالگیش منو تو ۱۹ سالگی تنها گذاشت یدونه برا سلامتی دخترکوچولوم که تو ۲۰ سالگی اومد کنارم💙💙
دوست عزیزم که امضام و میخونی یه صلوات مهمونم میکنی هم برا شادی روح مامانم که فقط دوماه بعد تولد ۳۹ سالگیش منو تو ۱۹ سالگی تنها گذاشت یدونه برا سلامتی دخترکوچولوم که تو ۲۰ سالگی اومد کنارم💙💙