2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شوهرم گفت فردا شب بریم خونه مامانم، بعد اونا گفتن پنجشنبه بیایین چون برادر شوهرم پنجشنبه میتونه بیاد حالا مامانم میگه نرو 

زندگی خیلی کوتاه تر است از آنچه ما فکر میکنیم.

میگه به حرف اونا عمل نکن خودت تصمیم بگیر، ولی من مخالفت کردم گفتم میرم ارزش نداره سر این جور حرفا دعوا بیفته ، اگه نرم میگن لج کرد نیومد

توام تو کارای اون دخالت کن.حرفی زد بگو خودت چرا دخالت میکنی مادر جان

ای بابا ناراحتی اعصاب داره هیچی نمیتونیم بگیم حالش بد میشه

به نظرتون حق با منه یا مامانم؟

مامان منم اینطوریه،همش میگم بجای اینکه تو فیتیله منو بکشی پایین هیزم تو آتیش من میریزی،وای از روزی که بفهمه دارم میرم خونه قوم شوهرم،چون اون خوشش نمیاد ازشون منم نباید برم بیام

مامان منم اینطوریه،همش میگم بجای اینکه تو فیتیله منو بکشی پایین هیزم تو آتیش من میریزی،وای از روزی ک ...

به نظرم این حرفا خیلی بیهوده است ارزش بحث و دعوا نداره 

به نظرم این حرفا خیلی بیهوده است ارزش بحث و دعوا نداره 

مامان من خودش نمیدونه که بیمار روحیه،روان همه ما بچه ها رو یجوری بهم میریزه همیشه،همشم از زمین و زمان و عروس و داماد و دختر و پسرش میناله

مامان من خودش نمیدونه که بیمار روحیه،روان همه ما بچه ها رو یجوری بهم میریزه همیشه،همشم از زمین و زما ...

عزیزم عین مامان منه😂

2823
2791
2779
2792