2789
عنوان

حالم خوش نیس😭

154 بازدید | 16 پست

حس بی عرضه بودن بودن میکنم موقع عشق بازی با نامزدم

خیلی خجالت میکشم باعث میشم اون لحظه سرد شه 

قشنگ خودم حس میکنم رفتارم باعث میشه سرد شه 

عشوه و لوندی این کوفت و زهرمار بلد نیسم 

خیلی خیلی عذر میخوام موقعی که داره باهام ور میره مثلا یه سوالایی میپرسه اسم اندام و اینارو منم اونجا کامل میزنم تو ذوقش و تموم میکنه خسته شدم واقعا حس بی ارزشی میکنم😪

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خب عادت میکنی عزیزم.تازه اولشه!!!

چقدر سخت می گیری..

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

تووچرا انقد اذیت میکنی خودت رو والا فک کنم همه دخترا خجالت میکشن اول بار نامزدت باید صبور باشه وانقد ...

خودمم بهش غیر مستقیم گفتم که همه اولش معذبن 

ولی اون حالت طلبکاریو میبینم تونگاش

خودمم بهش غیر مستقیم گفتم که همه اولش معذبن  ولی اون حالت طلبکاریو میبینم تونگاش

بنظر من نامزدت خیلی پرتوقعه ونمیخواد صبوری کنه .... الکی خودت رو انقد مقصر ندون .... 

حالا نیاز داره درسته لابد نمیتونه صبرکنه چی بگم والا  .... ولی صبوری کنه هم به نفع خودشه هم شما .... 

خودت رو اذیت نکن منم بودم نمیتونستم ... حال تو طبیعیه ... لوندی تو وجود همه دخترا هست منتها در زمان خودش 

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز