فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 عنوان کیک در تستر 67 بازدید | 8 پست بچه ها میشه پودر کیک را تو سینی توستر درست کرد؟؟ تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍 1400/09/29 | 22:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 اره ولی خوب نمیشه 🥺🥺🥺قابلمه ام نمیره داخل تستر چکار کنم😞 تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
asdfa عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 4814 🥺🥺🥺قابلمه ام نمیره داخل تستر چکار کنم😞 یه ظرف دیگه نداری چون من چند بار گذاشتم خوب نشد
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 یه ظرف دیگه نداری چون من چند بار گذاشتم خوب نشد ظرف دارم ولی دسته داره اب میشه دستش.روحی دارم میترسم بسوزه🥴 تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
asdfa عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 4814 ظرف دارم ولی دسته داره اب میشه دستش. روحی دارم میترسم بسوزه🥴 نه نمیسوزه من تو روحی میزارم. الان میخواستی تو تفلن بزاری
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 نه نمیسوزه من تو روحی میزارم. الان میخواستی تو تفلن بزاری جدی نمیسوزه؟ خوب برمیگرده؟؟میخواستم تو نسوز بزارم نرفت داخل تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
asdfa عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 4814 جدی نمیسوزه؟ خوب برمیگرده؟؟ میخواستم تو نسوز بزارم نرفت داخل نه کفش رو کاغذ روغنی برار موارد بریز بزار تو فر بعد این که در آوردی ۵ دقیقه بزار سرد شه بعد با چاقو دورشو ببر بعد بر گردن درمیاد خیلیم خوب میشه
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 نه کفش رو کاغذ روغنی برار موارد بریز بزار تو فر بعد این که در آوردی ۵ دقیقه بزار سرد شه بعد با چاقو ... چقدر خوب امتحان میکنم امیدوارم خوب بشه ابروم نه جلو خالم اینا😂 تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍