2777
2789
عنوان

کیک در تستر

67 بازدید | 8 پست

بچه ها میشه پودر کیک را تو سینی توستر درست کرد؟؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

اره ولی خوب نمیشه

🥺🥺🥺قابلمه ام نمیره داخل تستر چکار کنم😞

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه ظرف دیگه نداری چون من چند بار گذاشتم خوب نشد 

ظرف دارم ولی دسته داره اب میشه دستش.

روحی دارم میترسم بسوزه🥴

نه نمیسوزه من تو روحی میزارم.  الان میخواستی تو تفلن بزاری

جدی نمیسوزه؟ خوب برمیگرده؟؟

میخواستم تو نسوز بزارم نرفت داخل

جدی نمیسوزه؟ خوب برمیگرده؟؟ میخواستم تو نسوز بزارم نرفت داخل

نه کفش رو کاغذ روغنی برار موارد بریز بزار تو فر بعد این که در آوردی ۵ دقیقه بزار سرد شه بعد با چاقو دورشو ببر بعد بر گردن درمیاد خیلیم خوب میشه

نه کفش رو کاغذ روغنی برار موارد بریز بزار تو فر بعد این که در آوردی ۵ دقیقه بزار سرد شه بعد با چاقو ...

چقدر خوب امتحان میکنم امیدوارم خوب بشه ابروم نه جلو خالم اینا😂

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز