2777
2789
عنوان

جدایی 😞

229 بازدید | 28 پست

سلام خانوما من همسرم هر بدی بگید در حقم کرده اما الان که به ته خط رسیدیم یه فرصت میخواد از من تا خودشو بهم ثابت کنه که عوض شده دلم میخواد فرصت و بدم که بعدا نگم ای کاش یا هی افسوس بخورم...ولی پدرم میگه رفتی دیگه برنگرد... راهنمایی کنید چیکار کنم

من بودم بهش فرصت نمیدادم

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا؟من دوسش دارم ممکنه فرصت بدم پشیمون بشم؟

نمیدونم بعضی ادما هیچوقت عوض نمیشن

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
عقلم میگه اینم عوض نمیشه دلم یه چیز دیگه میگه خیلی سخته😞

هرچی صلاحته

پشتم هستن من الان دو دلم برای جدایی میگن رفتی خونه خودت باز به مشکل خوردی دیگه ما پشتت نیستیم

دو دل نباش مگه معتاد ترک میکنه؟

حالا چی میکشه؟

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859