2777
2789

نه

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میرفتم قبلا مربی باشگاه باهام بد شده بود هرچند که برنامه هایی که بهم میداد افتضاح بود واقعا  ...

من هیچی از دستگاه‌ها نمیدونم

میتونم کار کنم؟ با برنامه مربی خوب 

اما خودش بالا سرم نیس

چون تاحالا کار نکردم با دستگاهی میترسم سوتی بدم 😂🙁 نظر شما چیه؟ میتونم بدون مربی با برنامه؟ 

خب یه مدت کوتاه با مربی اونجااا کار کن😁

Pv🔒درخواست دوستی ممنوع حتی شما دوست عزیز✌😁
من هیچی از دستگاه‌ها نمیدونم میتونم کار کنم؟ با برنامه مربی خوب  اما خودش بالا سرم نیس

همون موقع که برنامه میده مربی سئوالاتو ازش بپرس و اینکه خودش فیلم آموزشی حرکتارو احتمالا واست میفرسته یا هم میتونی اسم دستگاهو ورزشو بزنی اینترنت واست میاره 

شما کار کردین؟ من هیچی از دستگاه‌ها نمیدونم میدونم کار کنم؟ 

بله، من قبلا ورزشکار بودم. مربی‌های خصوصی داشتم. از مربی‌های باشگاه بپرس، اگه آدم باشن بهت خوب راهنمایی میدن. اگر نه هم از همون مربی اینستا سوال کن.

به دور قبل از رفتن به باشگاه، حرکات رو سرچ کن

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم