2789
نع فغت مطولدین حشطاد بیاد

چلا مگر ما ۹۰ ها دل ندالیم😔

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۷

یه سال از من کوچیک تری 😂

موفق باشید

زندگی خیلی عجیبه ! ... وقتی موفقعیت های دیگران را لمس می‌کنی ! دلت لمس کردن دوباره میخواد ... میخوای اون تکه ای از موفقیت مال خودت و خودت باشه ! ولی نه با پول بدست میاد ! نه با عشق ... فقط با تلاش بدست میاد ... قطره قطره تلاش جمع گردد وانگهی دریای موفقیت شود !

منم دهه ۸۰‌ام😁 ۱۷ سالمه

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
دغدغه فقط کنکور🤕

منم ولی زیاد نمی خونم 

خواب بمونم اون روز نمی خونم 🥲

تو چی؟ 

زندگی خیلی عجیبه ! ... وقتی موفقعیت های دیگران را لمس می‌کنی ! دلت لمس کردن دوباره میخواد ... میخوای اون تکه ای از موفقیت مال خودت و خودت باشه ! ولی نه با پول بدست میاد ! نه با عشق ... فقط با تلاش بدست میاد ... قطره قطره تلاش جمع گردد وانگهی دریای موفقیت شود !
منم ولی زیاد نمی خونم  خواب بمونم اون روز نمی خونم 🥲 تو چی؟

من با اینکه متاهلم میخونم

کلی برنامه دارم.

کدوم شهری

من مازندرانم

چون عشقه دانشگاه دارم

عاشق همسر❤🧡🧡ارزو های زیاد❤🧡توکل بر خدا🌼عاشق امام رضا🥺❤عشق به درس و 
من با اینکه متاهلم میخونم کلی برنامه دارم. کدوم شهری من مازندرانم چون عشقه دانشگاه دارم

اهوازم 

عالیه عزیزم 😍😍😍روزانه حدود چند ساعت میخونی؟

شش ساعت

موفق باشی عزیزم ❤️ 

منم امروز ۶ ساعت خوندم