2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

198 بازدید | 30 پست

خانوما بیاید لطفا راهنمایی کنید. من امروز موعدم بود ولی پری نیومده. کلا هیچ زمان تاحالا برام پیش نیومده پریودم عقب یا جلو بیوفته. ۱۱ ماهه اقدامم. بی بی زدم منفی بود. امکان داره آز مثبت بشه؟ فردا صبح اگر پری نیومد برم آز؟ نشون میده؟ 

صبر کن بذار شنبه برو 

چون ممکنه لقاح دیر صورت بگیره و بی بی چک هم منفی کاذبه و اینکه آزمایشم کاذب شه🥰

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من بزار دو‌سه روز تاخیر داشته باشی…چون اگه باردار باشی باز میزنن تکرار ازمایش

آخه دیگه طاقت ندارم. تاحالا اینجوری نشده بودم. ببخشید ولی خودمو حتی خشک هم میکنم با دستمال باز حتی یه لک کوچیک هم نمی‌بینم. هیچ علائمی هم ندارم. معمولا قبل پریودی خیلی علائم داشتم ولی الان هیچی

واااای تا شنبه طاقت نمیارم. خدا کنه پری نیاد. 🥺

ان شاءالله 😍صبور باش 

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.

نهایت چهارشنبه و جمعه صبح زود ناشتا و با اولین ادرار صبحگاهی دوباره بی بی بزن

ماه اخیر واکسن کرونا نزدی حیانا؟؟؟ اگه نزدی ک پس پریودت دقیقه برو ازمایش

نه من ۳ ماه پیش واکسن دوز دوم رو زدم. پریودم هیچوقت بهم نمیریزه. حتی اون اوایل اقدام تاحالا بهم نریخته. همیشه راس ۲۸ روز پریود میشم

نهایت چهارشنبه و جمعه صبح زود ناشتا و با اولین ادرار صبحگاهی دوباره بی بی بزن

خداکنه منم توی همین روزا بی بی مثبت ببینم. دیگه خسته شدم. امروزم با ادرار صبح زدم. لامصب انگار بی بی باهام لج کرده مثبت نمیشه که نمیشه