2777
2789
عنوان

میگن

77 بازدید | 12 پست

کسی که تاقبل تشکیل قلب جنین حالت تهوع نداره جنینش سالم نیست و قلبش تشکیل نمیشه.راسته؟

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

چقدر چرت میگن

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تا قبلش تهوع نداشتم

ازهفته ٦ ك صداي قلبو شنيدم ١ روز بعدش تهوعم شروع شد

حالا ربط داشتنشو نميدووونم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یاوه ای بیش نیست.من تازه ۵ هفته فهمیدم باردارم.اونم موعدم گذشت فهمیدم وگرنه تهوع و اینا نداشتم.۶ هفته رفتم سونو قلبش میزد.تا آخر بارداریم هم تهوع نداشتم.

در ضمن ویار و تهوع بعد هفته هشتم شروع میشه.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
یاوه ای بیش نیست.من تازه ۵ هفته فهمیدم باردارم.اونم موعدم گذشت فهمیدم وگرنه تهوع و اینا نداشتم.۶ هفت ...

چقدر خوب الحمدلله.توهمین سایت عده ای میگن😑

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
من تا قبلش تهوع نداشتم ازهفته ٦ ك صداي قلبو شنيدم ١ روز بعدش تهوعم شروع شد حالا ربط داشتنشو نمي ...

خداحفظش کنه

چقدر خوب الحمدلله.توهمین سایت عده ای میگن😑

اونا هم یه چی شنیدن دارن تکرار میکنن.اصلا تهوع ربطی به سلامت جنین نداره.خواهرم تا حد مرگ میرفت از شدت تهوع منم تهوع نداشتم.هردومون بچه هامون سالم بود.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
خداحفظش کنه

سلامت باشي

براي هركي يجوره عزيزم 

زياد توجه نكن ب حرف بقيه

توو بارداري حرف اضافه هم زياده

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

سلامت باشي براي هركي يجوره عزيزم  زياد توجه نكن ب حرف بقيه توو بارداري حرف اضافه هم زياده

ممنون گلم