تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
یه کارخونه بزرگ که خانوما و آقایون هر دو توش کار میکنن، با خونه برای کارگرا، مهدکودک برای بچه هاشون و وام های قرض الحسنه
خودم شش هفت تا بچه میاوردم، براشون پرستار هم میگرفتم😅
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
عربی و فرانسه ، چون فرهنگشون با عرب ها متفاوت هست بیشتر متاثر از فرهنگ فرانسه هستن ، تو مدارس فرانسوی تدریس میشه عربی عامیانه حرف زده میشه ، مثل شهر های ترک زبان ایران کخ عامیانه ترکی حرف میزنن
سلام به همگی عزیزان، بسته بندی های لوکس یکی از جلوه های زندگی لوکس هستش، با استفاده از بسته بندی های لاکچری میتونید وفاداری و اعتماد دوستان، خانواده و حتی مشتری های خودتون رو چندین برابر کنید.
مجموعه چاپ و بسته بندی های لوکس حمزه سالها توی زمینه چاپ و بسته بندی فعالیت داره، تخصص حمزه کار های لاکچری هستش، دفتر و چاپخونه اونها توی تهران هستش اما با تمام شهر ها و کشور ها کار میکنند. برای دیدن نمونه کار هاشون وارد سایت حمزه بشید و با هاشون ارتباط بگیرید.