2821
2789

مطمئنم ۵۰ درصدش رو میبخشیدم و کار خیر میکردم

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چاهای دیدنی ایرانو میگشتم

کتاب میخریدم

کلی لباس و کفش و کیف میخریدم

همیشه میرفتم پیش روانشناس

کلاس های اموزشی برای تربیت بچه و خانواده شرکت میکردم

هر روز ورزش میکردم و میرفتم باشگاه 

غذاهای مفوی میخریدم

هفته ای دو بارم کافه یا رستوران میرفتم

.

اول ک مهاجرت میکردم به یه کشور زیبا و باکلی امکانات مثل خونه بزرگ و زیبا با خدمه های مهربون و باوجدان

و بهترین ماشین

در اخر اینکه عاشق مسافرتم هرماه حداقل ۵روزشو تو سفر بودم

یه کارخونه بزرگ که خانوما و آقایون هر دو توش کار میکنن، با خونه برای کارگرا، مهدکودک برای بچه هاشون و وام های قرض الحسنه

خودم شش هفت تا بچه میاوردم، براشون پرستار هم می‌گرفتم😅

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
اول ک مهاجرت میکردم به یه کشور زیبا و باکلی امکانات مثل خونه بزرگ و زیبا با خدمه های مهربون و باوجدا ...

من لبنانم ، هم با امکاناته هم خونه های خوب و بزرگ داره و کلی کارگر خارجی مهربون و ماشین های لوکسه

من لبنانم ، هم با امکاناته هم خونه های خوب و بزرگ داره و کلی کارگر خارجی مهربون و ماشین های لوکسه

اره هر کشوری پیدا میشه همین تهرانم کم میلیاردر نداره

لبنانیا ب چ زبانی صحبت میکنن؟؟

اره هر کشوری پیدا میشه همین تهرانم کم میلیاردر نداره لبنانیا ب چ زبانی صحبت میکنن؟؟

من زیاد عربی بلد نیستم ، ولی همه فرانسوی بلدن ، خیلی ها انگلیسی هم بلدن ، لبنان دو تا زبان رسمی داره 

زبان اصلیشون عربیه؟

عربی و فرانسه ، چون فرهنگشون با عرب ها متفاوت هست بیشتر متاثر از فرهنگ فرانسه هستن ، تو مدارس فرانسوی تدریس میشه عربی عامیانه حرف زده میشه ، مثل شهر های ترک زبان ایران کخ عامیانه ترکی حرف میزنن

سلام به همگی عزیزان، بسته بندی های لوکس یکی از جلوه های زندگی لوکس هستش، با استفاده از بسته بندی های لاکچری میتونید وفاداری و اعتماد دوستان، خانواده و حتی مشتری های خودتون رو چندین برابر کنید.  

مجموعه چاپ و بسته بندی های لوکس حمزه سالها توی زمینه چاپ و بسته بندی فعالیت داره، تخصص حمزه کار های لاکچری هستش، دفتر و چاپخونه اونها توی تهران هستش اما با تمام شهر ها و کشور ها کار میکنند. برای دیدن نمونه کار هاشون وارد سایت حمزه بشید و با هاشون ارتباط بگیرید. 

سایت چاپ و بسته بندی لوکس حمزه:  
https://hamzehpackaging.com/