2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ینی میشه ماهم ی روزی سیسمونی بخریم🥺

چرا نمیشه پسسسس

این ک تا ب حال اقدام نکردیمم بی تاثیر نیست😐😂

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 

من الان نوزاد دارم اگه بخواهی همی اول کاری همه چیزو بخری ک نیاز و بعد نمیتونی کم کم بخری مثلا تخت نوزاد نوجوان و گهواره و .... اینا حداقل کم کم ۱۵ تا ۲۰ میلیون ولی نخواهی تخت بخری چیزها رو کم کم بخواهی بحری بین ده تا پانزده هم اوکیه

من پارسال برای بچه دوم فقط لباس و شوینده و تشک و ۱کریر خریدم ۳تومن شد🤐 

لباسم فقط سایز ۱ و۲ خریده بودم 

بقیه وسایلا هم از پسر بزرگم بود 

۳تومن فقط ۲ماه اول شد باز رفتم کلی خریدکردم بعداز زایمانم

من لباس و سرویس خواب و پتو و سرویس حمام و ساک محافظ حمام و قابلمه و تشک تعویض  شانه و پستونک و شیشه شیر و ناخنگیر و حوله ویه سری چیز دیگه گرفتم ۲۵۰۰ من کالسکه اینا رو خودم نخواستم چون استفاده نمیکنم 

سرویس تخت و کمد هم انتخاب کردم ۷ تومن میشه

🥰😍😍😉🙃

فقط سخت نگیر

من چند روز هست برای بچه هام دنبال تخت دو طبقه هستم همه جا هم گشتم ارزان ترین که پیدا کردم ۷ تومن بدون تشک بوده،فقط تخت نه کمد نه اینه نه هیچی

از نظر من معمولی ترین سیسمونی تا ۱۵ میشه

من خیلی چیزارو سانسور کردم تا ۱۵ تومن تموم شد با تختش 

منم میخوام سانسور کنم.لوازم بزرگ شدن بچه ک جزو سیسمونی نیس مثلا دوچرخه و... کمد و تخت و خرده ریز و لوازم حمام و لباس منظورم هست.