2777
2789

شک نکن میده

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تعریف کن لطفا 

خیلی سال پیش یه بنده خدایی باردارشد و باید سزارین میشد....خواهرشوهراش نذاشتن اون تاریخ بره بیمارستان همش میگفتن دوتا زوربزنه بچشو دنیابیاره این قرتی بازیا چیه و....‌مگه ما زایمان نکردیم؟ مگه ما بچه ندیدیم و....اون بنده خدا وقت زایمانش شد و از درد بیهوش شد بعد رسوندش بیمارستان اما ریسک بزرگی بود و ممکن بود جونش و از دست بده ...سال بعدش سه تا از خواهرشوهراش باردارشدن در حدی ک حتی دسشویی نمیرفتن ..نمیتونستن برن و... همشون سزارین شدن اما قبلش چه سختی هایی کشیدن حتی یکیشون شوهرش گفته بود حالم ازت بهم میخوره حتی توان نداری یه دسشویی بری و......این بنده خدا فقط بعد زایمانش به اونا گفت سپردمتون به اون بالایی .... چندوقت بعدش بیدلیل چندتا از بچه هاشون زندگیاشون خراب شد .یکی افتاد زندان ..خلاصه بدبخت شدن اومدن حلالیت گرفتن

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪

زن بابام   پاش لیز خورد سرش خورد جایی  الانم قلبشو باید اکو کنن

زن باباتون؟

نامادری دیگه؟

یعنی هوو مادرت یا مادرت جدا شده؟

چرا حس کردم با نفرت خاصی گفتی😅😐

زن باباتون؟ نامادری دیگه؟ یعنی هوو مادرت یا مادرت جدا شده؟ چرا حس کردم با نفرت خاصی گفتی😅😐

اره مامانمم هست من که نفرینش کردم البته خوب نیست ادم اینهمه نفرت از کسی نگه داره ولی من نمیتونم 

متولد ۱۳۶۹ هستم 
اره مامانمم هست من که نفرینش کردم البته خوب نیست ادم اینهمه نفرت از کسی نگه داره ولی من نمیتونم  ...

وای خدا به مادرت آرامش بده چرا هوو اومد سر مادرت؟

مادرت چرا جدا نمیشه؟

چرا اصرار نمیکنی به پدرت که طلاقش بده؟

یعنی شما بچه ها هیچ اعتراضی نکردین؟

وای خدا به مادرت آرامش بده چرا هوو اومد سر مادرت؟ مادرت چرا جدا نمیشه؟ چرا اصرار نمیکنی به پدرت که ...

مامانم دیگه مونده اصرار فایده نداره من اعتراض کردم ولی دیگه فکر نکنم کاری کنه ۱۴ ساله الان ازدواج کرده خودش که میگه من نمیدونستم این زن داره 

متولد ۱۳۶۹ هستم