2777
2789

کباب 

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میخواستم همینو بگم پیتزااا میخوام ☹️

مَن نبضَم با لبخندِ طُ ميزنه. .♡                                                  کاش امام رضا تو بخوای حاجتم روا شود...❤❤                                       آذربایجان قیزیام😌🤍                                                                   لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیم💖                                                       آقا امام رضا ❤خودت ضامن زندگیمون باش                                                                      هنوز هم نبودنت رو باور ندارم🥺🖤                                          نفسم میگیرد در هوایی که نفس های پدرم نیست...                                                           غصه ی چیو میخوری این دنیا که همه چیزش دروغه... :/ 

پیتزا با سیب زمینی سرخ کرده و نوشابه سیاه  

دل روشنم به تاریکی ها میخندد🌱💛🙂اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن❌اگه دلتون رو رنجوندم یا بهتون بی احترامی کردم معذرت میخوام🙏🏻❤

کباب 

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

زرشک پلو با مرغ😍🤣

عضو گروه نارنجی🤭قد160 وزن67وزن هدف 52💪تاریخ شروع(1/10/99💪 خب الان73 کیلو شدم و لاغرم نکردم هیچ چاقم کردم😐🏃‍♀️اگ میشه کمکم کنید مرسی اهه                                     با اجازتون تیکرم الکیه🤭🤭🤭🤪                                         فقط غییر ممکن غییر ممکنه شک نکن ک میتونی💪                                                                             خدایا هرچ مشکلاتم بزرگ باشند تو از آنها بزرگتری❤️من بی صبرانه منتظر معجزه های تو هستم❤️  ❤️          تا اینجا اومدی یه صلوات از ته دلت   واسه امام زمان و     عاقبت بخیری من و خودت بفرست🌹🌹