2777
2789
عنوان

از خودم خستم

134 بازدید | 12 پست

دو تا بچه دارم شیر به شیر یکی یک ساله و یکی دوسال هفت هشت ماهه هرردز از صبح بلند میشم به خونه زندگیم میرسم ولی کلا تمیز نیست کمدا و چوب لباسی ها کشوها پر از لباسه نمیدونم چیکارشون کنم همش هرجا میرم لباس رو زمین ریخته اسباب بازی رو هرچی جمع میکنم همش اینطرفف اونطرف ریختند چندروزه پادرد گرفتم هرچی هرروز جارو میزنم خونه پر از خرده نون برنج نمیدونم چه کنم یکی باید پیشهنهاد بده کدوم لباسام بریزم بره چیکار کنم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اصلا مهم نیس.خودتو اذیت نکن.خونه بچه دار اونم کوچیک همینه.اگه زیادی به خودت سخت بگیری اعصابت ناراحت میشه و کنترلتو ممکنه از دست بدی.

بچه هات هنوز کوچیکن و نمیشه چیزی بگی.یهپارچه بزرگ پهن کن و غذاهارو همونجا بخورن.یا روفرشی.

اصلا مهم نیس.خودتو اذیت نکن.خونه بچه دار اونم کوچیک همینه.اگه زیادی به خودت سخت بگیری اعصابت ناراحت ...

نه خونه قدیمی ولی بزرگه سه تا خواب یه پذیرایی کوچیک ولی کمد نداره اخه دیگه صدایشوهرمم دراومده از ریخت و پاش بودن 

نه خونه قدیمی ولی بزرگه سه تا خواب یه پذیرایی کوچیک ولی کمد نداره اخه دیگه صدایشوهرمم دراومده از ریخ ...

از همسرت بخواه کمک کنه!خونه و بچه مال هردوتونه نه فقط شما.کار خونه و بچه داری هم اونم از نوع پشت هم یا چندقلویی ممکنه مادر رو فرسوده کنه اگه تنها بخواد مسئول باشه.باید سرشونو گرم کنی خودت بشینی یا امن کنی هرکار میخوان بکنن.جاهایی که نباید برن رو درشو ببند یا مسدود کن راه عبورشو.

کمد دیواری هم تهیه کن تا خودتم ارامش و اسایش بدست بیاری.هم نظم میده.البته اگه امکانش هست

پیشنهاد من اینه خواستی انجامش بده:

برنامه ی نظافت خونه بذار 

تا حداقل یک سال 

هر شنبه و چهارشنبه ....

روی یه برگه روزهای نظافت خونه ات لیست کارها رو بنویس و انجام بده 

بعد از یک سال که روی دور می افتی 

بعد دیگه یه ترکیب و یا الگوی  مرتب خاصی رو احساس می کنی که خاص خونه ی خودته 

و شاید لازم بشه چیزهایی رو برای نظم بیشتر بخری یا تعمیراتی رو انجام بدی 

مدام لیست کن و بنویس 

بعد سعی کن همیشه این ترکیب رو حفظ کنی 

همین طور که راه میری تو خونه هی مرتب کن سر راهت رو 

گذاشتن هر چیز سر جای خودش رمز مهمی هست که باید برای خودت قانونش کنی 

روی بچه ها در دراز مدت اثر می کنه اونا هم روی دور می افتن و به بهداشت و تمییزی حساس میشن 

از همسرت بخواه کمک کنه!خونه و بچه مال هردوتونه نه فقط شما.کار خونه و بچه داری هم اونم از نوع پشت هم ...

کمک نمیکنه صبح که میره ظهر میاد خواب میره 11 شب میاد بچه هامبخوان سرو صدا کنند غرش رو به من میزنه .خونهمون در حال ساخت انشالله اونجا بشه کمد بزنم 

کمک نمیکنه صبح که میره ظهر میاد خواب میره 11 شب میاد بچه هامبخوان سرو صدا کنند غرش رو به من میزنه .خ ...

انشااللهیه وقت بخاطر همسرت و ارامشش بچه هارودعوا نکنی!

سعی کن همسرتو همراه کنی!