من قبلا با توجه ب حرفایی ک خواهرم گفته بود احساس میکردم شوهرش داره بهش خیانت میکنه از طریق فال دیگه مطمئنم شدم چیکار کنم دلم برای خواهرم میسوزه چیزی کم نداره کمک کنید
ن خب دنبالش بیوفتین گوشیشو بگردین بپا بزارین یا هر چیز دیگه ای
چون فال خب واقعیت نداره
💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودنیا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
بله .تو خودت فکر کن مردی ک رابطه با زنش نداره ب چ معناست ؟
به چه معناست؟
مشغله فکری داره
گرونی و کار سخت کمرشو خم کرده
هزار تا دلیل میتونه داشته باشه
اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم یکی نزدیک گوشیم بشه، میبرم کنار. طبیعیه ادم دوست نداره یکی وهرد حریم خصوصیش بشه.
دقیقا
اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودنیا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
همیشه ک اختلاف ندارند .مادرش ک نمرده مشکل روحی پیدا کنه وقتی مرد میشه گفت مسکل روحی پیدا کرده
اول اينكه اين چه لحنيه😑 دور از جون مادرش،بعد مشكل روحي مگه فقط فوت عزيزان هست؟! ممكنه محل كارش درگيري داشته باشه،ممكنه جايي سرش كلاه گذاشته شدن كه روش نشده باشه به زنش بگه و فكرش درگير اون موضوع باشه،ممكنه بدهي يا مشكل مالي داشته باشه و كلي چيز ديگه،خلاصه بايد ببينيد دليلش چيه،خيانت هم ميتونه يكي از احتمالات باشه ولي نميشه گفت قطعا خيانته،بعد اينكه اگه خواهرتون هم با همين لحن و نفرت با همسرش رفتار ميكنه،منم باشم از اون زندگي سرد ميشم و ديگه رابطه اي با همسرم برقرار نميكنم😑
خوشبختي يعني بودن كنار كسايي كه عاشقانه دوستشون داري❤️
تو روخدا این چیزا رو ول کن زندگیتو سر یه فال مسخره خراب نکن با دلیل و مدرک درست و حسابی بگو ا ...
پس بگو چرا رابطه نداره با زنش ؟ زن خوشگل ووپر انرژی و گرم داره .شما باشی شک نمیکنی ؟ وقتی تو فال نشونه دوست دختر قبلی این اقا با اسمش میوفته چی شک نمیکنی؟