2777
2789
عنوان

لکنت زبان

145 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها لکنت زبان میتونه ارثی باشه؟ پسرعموم که میشه پسرخاله شوهرم لکنت زبان داره خواهرم و برادرم هم داره بابام لکنتش خیلی کم بود خدابیامرزتش اونم داشت ۵ ماهه باردارم نگرانم خیلی خدایی نکرده بچمم....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چیز زیادی ازش نمیدونم بخاطر همین نگرانم

من خودم دارم ولی خب خیلی کمتر شده چون رفتم دنبال درمان کسی هم مثل من نیست تو خونواده و خود دکتر هم که من پیشش رفتم گفت اصلا ارثی نیست 

من خودم دارم ولی خب خیلی کمتر شده چون رفتم دنبال درمان کسی هم مثل من نیست تو خونواده و خود دکتر هم ک ...

خداروشکر عزیزم خواهرمن و برادرم بخاطر همین موضوع اعتماد به نفس خیلی کمی دارن درساشون خیلی خوب بوده ولی اونقدری که مسخره شدن تو جامعه اصلا اجتماعی نیستن

خداروشکر عزیزم خواهرمن و برادرم بخاطر همین موضوع اعتماد به نفس خیلی کمی دارن درساشون خیلی خوب بوده و ...

متاسفم عزیزم🥺, خوشبختانه من مسخره نشدم تو مدرسه و نزاشتم واقعا اعتماد بنفسمو بیاره پایین ولی خب واقعا سخته آدم خودش اذیت میشه , من پیش دکتر محمد احسان تقی زاده رفتم گفتم شاید بدردت بخوره اسمش ولی من بهم گفت ارثی نمیتونه باشه و مال ذهن یعنی از لحاظ ژنی مشکل یا فرقی با بچه های عادی ندارن کسایی که لکنت دارن دلیلاش ترس ناگهانی  یا استرس و این چیزا می‌تونه باشه 

ای وای از الان نگران آیندشم تو جامعه خیلی بد رفتار میشه

نگران نباشید ، فقط یک احتمال هست 

انءشاالله سالم به دنیا میاد

من خودم سین و شین و نمیتونستم تلفظ کنم پدرم هم اینطوری بود و میگفتن ارثی هست یکسال تمرین ‌کردم الان شبیه آدم عادی ها حرف میزنم 

تازه هدفم گویندگی هست 

هر چقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آینده تان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💚🌿