سلام بچه ها لکنت زبان میتونه ارثی باشه؟ پسرعموم که میشه پسرخاله شوهرم لکنت زبان داره خواهرم و برادرم هم داره بابام لکنتش خیلی کم بود خدابیامرزتش اونم داشت ۵ ماهه باردارم نگرانم خیلی خدایی نکرده بچمم....
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
من خودم دارم ولی خب خیلی کمتر شده چون رفتم دنبال درمان کسی هم مثل من نیست تو خونواده و خود دکتر هم ک ...
خداروشکر عزیزم خواهرمن و برادرم بخاطر همین موضوع اعتماد به نفس خیلی کمی دارن درساشون خیلی خوب بوده ولی اونقدری که مسخره شدن تو جامعه اصلا اجتماعی نیستن
خداروشکر عزیزم خواهرمن و برادرم بخاطر همین موضوع اعتماد به نفس خیلی کمی دارن درساشون خیلی خوب بوده و ...
متاسفم عزیزم🥺, خوشبختانه من مسخره نشدم تو مدرسه و نزاشتم واقعا اعتماد بنفسمو بیاره پایین ولی خب واقعا سخته آدم خودش اذیت میشه , من پیش دکتر محمد احسان تقی زاده رفتم گفتم شاید بدردت بخوره اسمش ولی من بهم گفت ارثی نمیتونه باشه و مال ذهن یعنی از لحاظ ژنی مشکل یا فرقی با بچه های عادی ندارن کسایی که لکنت دارن دلیلاش ترس ناگهانی یا استرس و این چیزا میتونه باشه